Φρέντη Μπελέρη: Παΐσιος και Βερβεσός σε Τίρανα-Δυρράχιο

Ο Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Χρήστος Παΐσιος, βρίσκεται στην Αλβανία μαζί με τον Πρόεδρο της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, Δημήτρη Βερβεσό, για να στηρίξουν τον Φρέντη Μπελέρη.

Η εθνική ελληνική αποστολή των δύο διακεκριμένων δικηγόρων έχει ως στόχο να πιέσουν την αλβανική πλευρά για όσο το δυνατόν ταχύτερη εξεύρεση λύσης στο θέμα του Φρέντη Μπελέρη.

Σήμερα μεταβαίνουν από τα Τίρανα, στο Δυρράχιο και τις φυλακές για να συναντήσουν τον Δήμαρχο Χειμάρρας. Αναλυτικά ο Χρήστος Παΐσιος δήλωσε

«Το εθνικό καθήκον μας έφερε για λίγες ώρες μακριά από την Αιτωλοακαρνανία μας. Στην πρωτεύουσα της Αλβανίας, τα Τίρανα, μαζί με τον Πρόεδρο της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, Δημήτρη Βερβεσό, για να παρακολούθησουμε την εκδίκαση εφέσεως του δημοκρατικά εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη.

Ο σεβασμός των αρχών του κράτους δικαίου, του τεκμηρίου της αθώοτητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αποτελούν κομβικές ευρωπαϊκές αρχές και αξίες.

Αύριο θα βρεθούμε στο Δυρράχιο, κατόπιν αδείας σχετικών αρχών, και θα επισκεφθούμε στις Φυλακές τον Φρέντη, για να εκφράσουμε την υποστήριξή μας και να ζητήσουμε την επίταχυνση των δικονομικών προσπάθειών μας να βρεθεί λύση το ταχύτερο δυνατόν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr