Έλληνας του Ισραήλ στο protothema: «Αυτό που θα γίνει τις επόμενες ώρες στη Γάζα θα είναι πρωτόγνωρο»

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το Τελ Αβίβ - «Έχασα 7 φίλους στο rave πάρτι» λέει στην κάμερα του protothema.gr Ισραηλίτισσα που κυκλοφορεί πλέον με μαχαίρι στη τσάντα της

Ο Σίμος Αναστασιάδης ζει στο Ισραήλ τα τελευταία 35 χρόνια και ασχολείται στον τομέα του Human Resources. Τον συναντήσαμε μαζί με την Βερέντ στη διασταύρωση Μπενιούντα και Μεντελεϊ στο κέντρο του Ισραήλ, απέναντι από το κτίριο που χτυπήθηκε από ρουκέτα της Χαμάς.

Η Βερέντ έχασε επτά φίλους της στο αιματοβαμμένο rave party στο οικόπεδο 30 χλμ από τη Γάζα, εκεί όπου σφαγιάστηκαν 250 νέα παιδιά σε μια επίθεση πρωτόγνωρης φρίκης α λά Μπατακλάν. «Αυτό που έγινε εκεί ήταν αληθινή σφαγή. Τώρα που μιλάμε βιάζουν γυναίκες και παιδιά, ζούμε μια φρίκη» λέει στο protothema.gr και προσπαθει να σκουπίσει τα δάκρυα της.


Ο Σίμος Αναστασιάδης πιστεύει ότι αυτό που θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες στη Γάζα θα είναι πρωτόγνωρο και εννοεί την απάντηση του Ισραηλινού Στρατού στις φρικαλεότητες της Χαμάς.  «Περιμένουμε από την κυβέρνηση να τελειώσει αυτό που υποσχέθηκε να κάνει και να προστατέψει το λαό της» δηλώνει στο protothema.gr.

Η Βερέντ λέει ότι κυκλοφορεί πλέον με μαχαίρι στο δρόμο γιατί δεν εμπιστεύεται κανέναν.



Ειδήσεις σήμερα

Μπαράζ περιοδειών από Μητσοτάκη για τον β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών - Εξορμήσεις υπουργών, βουλευτών

Αγωνία για κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή με τη Γάζα υπό πολιορκία και τους ισραηλινούς ομήρους να ζουν τον εφιάλτη

«Είναι η χειρότερη επίθεση που έχω ζήσει εδώ και 22 χρόνια» λέει Έλληνας που ζει στο Τελ Αβίβ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr