Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρός 26 Βρετανός στο μουσικό φεστιβάλ - «Μου είπε ότι με αγαπά λίγο πριν πεθάνει» λέει η μητέρα του

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρός 26 Βρετανός στο μουσικό φεστιβάλ - «Μου είπε ότι με αγαπά λίγο πριν πεθάνει» λέει η μητέρα του

Ο Τζέικ εργαζόταν στην ομάδα ασφαλείας του φεστιβάλ - Το τελευταίο μήνυμα στη μητέρα του



jake-malrowe
Δεκαεπτά Βρετανοί υπήκοοι, ανάμεσά τους και παιδιά, σκοτώθηκαν ή αγνοούνται στο Ισραήλ μετά τις επιθέσεις της Χαμάς το περασμένο Σάββατο, μετέδωσε σήμερα το BBC επικαλούμενο επίσημη πηγή.

Σύμφωνα με το Sky News, ανάμεσα στα θύματα  είναι  και o 26χρονος Τζέικ Μάρλοου, που αγνοούνταν από το Σάββατο μετά την επίθεση της Χαμάς σε μουσικό φεστιβάλ.

«Είμαστε συντετριμμένοι που πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο γιος μας Τζέικ έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι νεκρός στο νότιο Ισραήλ» δήλωσαν οι γονείς του 26χρονου. Ο Τζέικ εργαζόταν στην ομάδα ασφαλείας του φεστιβάλ όπου 260 άνθρωποι δολοφονήθηκαν από ενόπλους της Χαμάς.
Κλείσιμο
«Μου τηλεφώνησε στις 4.30 π.μ. για να μου πει ότι πετούσαν όλες αυτές οι ρουκέτες. Στη συνέχεια, περίπου στις 5.30 π.μ., έστειλε μήνυμα για να μου πει: "Το σήμα είναι πολύ κακό, όλα είναι εντάξει, θα σε κρατάω ενήμερη, στο υπόσχομαι" και ότι με αγαπάει» δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του.

Ο 26χρονος είχε μετακομίσει στην πόλη Ma'alot στο βόρειο Ισραήλ πριν από δύο χρόνια.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το protothema στην Ασκελόν που βομβαρδίζεται ξανά - Η στιγμή που οικογένεια προσπαθεί να καλυφθεί (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε πέντε χρόνια μετά το φρικιαστικό έγκλημά του - Ισόβια στον 41χρονο που τεμάχισε τη γυναίκα του

Δεν παραδίδω την έδρα, λέει ο Χουρδάκης στην Κωνσταντοπούλου που τον διέγραψε από την «Πλεύση Ελευθερίας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης