Πόλεμος στο Ισραήλ: Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν - Ραΐσι

Ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε ότι τα αμοιβαία θετικά βήματα μπορούν να επιφέρουν μόνιμη λύση στο ζήτημα Ισραήλ-Παλαιστίνης

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ιρανός ομόλογός του Εμπραχίμ Ραΐσι σχετικά με τη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης, την αυξανόμενη ένταση στην περιοχή και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την επίλυσή της, όπως ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία.

«Υπογραμμίζοντας ότι ο άμεσος τερματισμός των συγκρούσεων είναι σημαντικός στο όνομα της περιφερειακής και παγκόσμιας ειρήνης, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία καταβάλλει εντατικές προσπάθειες προκειμένου να παραδοθεί η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η τουρκική προεδρία.



Και προσθέτει: «Τονίζοντας περαιτέρω ότι πρέπει να αποφεύγονται βήματα που θα αυξήσουν την ένταση, ο πρόεδρος Ερντογάν σημείωσε ότι τα αμοιβαία θετικά βήματα μπορούν να επιφέρουν μόνιμη λύση στο ζήτημα Ισραήλ-Παλαιστίνης».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δούκα - Η δικηγόρος, κόρη πρώην δημάρχου Αθηναίων που βγήκε πρώτη σε σταυρούς

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve, μιλά στην Τζεφ Μοντάνα για τον πατέρα της: Μπορεί να μιλάει με γκέι αλλά είναι ομοφοβικός

Βίντεο: Το protothema.gr στο μεγαλύτερο στρατόπεδο αρμάτων περιμετρικά της Γάζας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr