Πόλεμος στο Ισραήλ: Ισραηλινός για ποτό στο Τελ Αβίβ με όπλo - «Θα σταματήσουμε τον τρόμο», λέει

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ισραηλινός για ποτό στο Τελ Αβίβ με όπλo - «Θα σταματήσουμε τον τρόμο», λέει

«Πρέπει να κυκλοφορώ πάντα με το όπλο μου, η κατάσταση πλέον είναι περίπλοκη» λέει στο protothema.gr o Ντορ Μπαρκάν - Δείτε φωτογραφίες

israelinos_oplo_1_arthro
Αγριεύει η κατάσταση στο Τελ Αβίβ και σε άλλες πόλεις του Ισραήλ καθώς ο πόλεμος μεταφέρεται σταδιακά μέσα στη Γάζα και ο φοβος για μεμονωμένες επιθέσεις είναι υπαρκτός περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Παράλληλα όμως η ζωη συνεχίζεται και οι συνηθισμένοι σε αυτές τις καταστάσεις Ισραηλινοί ακολουθούν την καθημερινότητα τους ακόμα κι αν χρειαστεί να κυκλοφορούν με το τυφέκιο περασμένο στον ώμο. Όπως ο αλεξιπτωτιστής του Ισραηλινού Στρατού Ντορ Μπαρκάν, τον οποίο το protothema.gr συναντήσε στο καφέ «Popular» του Τελ Αβίβ αργά χθες το βράδυ.

Μόλις πήρε 36ωρη άδεια από τη μονάδα του κι ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να επισκεφθεί τον κολλητό του φίλο που εργάζεται στο συγκεκριμένο μπαρ. Μπήκε με το οπλο περασμένο στον ώμο του και χαιρέτησε την υπάλληλο στην υποδοχή. Έπειτα πέρασε άνετος από τα τραπέζια σα να ήταν μια Κυριακή σαν όλες τις άλλες. 
israhl-oplo-poto
Κλείσιμο


Ο Ντορ είναι κανονικά ιδιοκτητης διαδικτυακού σεξ σοπ. Τώρα όμως υπερασπίζεται την πατρίδα του και έχει εκπαιδευτεί να πέφτει με αλεξίπτωτο σε εχθρικές θέσεις. Το έκανε πριν από 9 χρονια καθώς πήρε μέρος σε επιχείρηση των Ισραηλινών στρατευμάτων στη Γάζα.
israelinos_oplo__3_


«Πιστεύω ότι τώρα θα μπούμε βαθιά μέσα στη Γάζα και θα σταματήσουμε τον τρόμο, θα καταστρέψουμε την Χαμάς. Θα εγκαταστήσουμε στρατιωτική βάση στη Γάζα και θα ξαναφτιάξουμε την πόλη από την αρχή, ωστε Παλαιστίνιοι και Ισραηλινοί να μπορούν να ζήσουν μαζί ειρηνικά» .
israelinos_oplo__1_

«Πρέπει να κυκλοφορώ με το όπλο μου. Η κατάσταση πλέον είναι περίπλοκη, ο κόσμος δεν αισθάνεται ασφαλής , όλα έχουν αλλάξει εδώ στο Ισραηλ μετά την 7η Οκτωβρίου», απαντά για το αν είναι φυσιολογικό που κυκλοφορεί με όπλο στα μπαρ


Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε 4 μέλη του Ρουβίκωνα για τα επεισόδια στη Ν. Ιωνία το Σάββατο - Επιτέθηκαν σε μαγαζί

Ποιος είναι ο παίκτης του χόκεϊ που με το παγοπέδιλό του έκοψε τον λαιμό του αντιπάλου του - «Είναι δολοφόνος»

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στην αστυνομία για βοήθεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης