Πόλεμος στο Ισραήλ: «Χτυπήσαμε» πυρήνα τρομοκρατών στο νότιο Λίβανο λέει ο IDF - Δείτε βίντεο

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Χτυπήσαμε» πυρήνα τρομοκρατών στο νότιο Λίβανο λέει ο IDF - Δείτε βίντεο

Νωρίτερα, δύο ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο στο βόρειο Ισραήλ, πυροδοτώντας σειρήνες στην κοινότητα Ελκος - Και τα δύο βλήματα προσγειώθηκαν σε ανοιχτούς χώρους, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί ή ζημιές

lebanon
Έναν πυρήνα τρομοκρατών που ετοιμαζόταν να εκτοξεύσει όλμους στην πόλη Ρος Χανίκρα του βόρειου Ισραήλ, εξουδετέρωσαν οι δυνάμεις του στρατού του Ισραήλ. Όπως μεταδίδουν οι The Times of Israel το πλήγμα που οργάνωσαν οι IDF σημειώθηκε στο νότιο Λίβανο ενώ δημοσίευσαν βίντεο από την επιχείρηση. 


Νωρίτερα, δύο ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο στο βόρειο Ισραήλ, πυροδοτώντας σειρήνες στην κοινότητα Ελκος. Σύμφωνα με το IDF, και τα δύο βλήματα προσγειώθηκαν σε ανοιχτούς χώρους, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί ή ζημιές. Ξεχωριστά, ένας αντιαρματικός κατευθυνόμενος πύραυλος εκτοξεύτηκε σε περιοχή κοντά στη βάση Biranit στα σύνορα του Λιβάνου.

Κλείσιμο
Οι IDF αναφέρουν ότι δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί από την επίθεση. Προσθέτει ότι τα στρατεύματα βομβαρδίζουν τις πηγές πυραύλων στο νότιο Λίβανο με πυροβολικό.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς αποκεφάλισε τη Σάνι Λουκ – «Αυτά τα βάρβαρα σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι» λέει ο πρόεδρος

Υπουργείο Οικονομικών: Έρχεται «μπόνους» για όσους καταγγέλλουν φοροδιαφυγή από την εφαρμογή «Appodixi»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Έχουν κόψει τη Γάζα στα δύο - Περικυκλωμένη από τανκς και μπουλντόζες η πόλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης