Πόλεμος στο Ισραήλ: «Θα πολεμήσουμε στα σοκάκια, θα πολεμήσουμε στα τούνελ και θα νικήσουμε» το μήνυμα Ισραηλινού στρατηγού

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Θα πολεμήσουμε στα σοκάκια, θα πολεμήσουμε στα τούνελ και θα νικήσουμε» το μήνυμα Ισραηλινού στρατηγού

Ο Γιαρόν Φίνκελμαν απευθύνθηκε με ηχογραφημένο μήνυμα στους στρατιώτες που βρίσκονται και επιχειρούν στη Γάζα

israilinos-stratigos-finkelman
Ηχογραφημένο μήνυμα του στράτηγου της Νότιας Διοίκησης των IDF, Γιαρόν Φίνκελμαν, προς τους ισραηλινούς στρατιώτες που βρίσκονται και επιχειρούν στη Λωρίδα της Γάζας, στο οποίο ο ανώτατος αξιωματικός τονίζει ότι «δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη» έδωσαν στη δημοσιότητα οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

«Ξεκινήσαμε μια επίθεση στη Χαμάς και τις τρομοκρατικές ομάδες στη Λωρίδα της Γάζας. Ο στόχος μας είναι ένας, η νίκη. Ανεξαρτήτως του χρόνου που θα μας πάρει και των δυσκολιών δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη» ακούγεται να λέει ο Φίνκελμαν.

«Θα πολεμήσουμε επαγγελματικά και με ισχύ για τις αξίες των IDF με τις οποίες μεγαλώσαμε. Πρώτη αξία η προσήλωση στην αποστολή και η διάθεση για νίκη» πρόσθεσε ο Ισραηλινός στρατηγός.

«Θα πολεμήσουμε στα σοκάκια, θα πολεμήσουμε στα τούνελ, θα πολεμήσουμε όπου είναι απαραίτητο. Θα χτυπήσουμε τον φοβερό εχθρό που βρίσκεται απέναντί μας» συνέχισε στο εμψυχωτικό μήνυμά του ο Φίνκελμαν λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από τις σκληρές μάχες που δίνονται στη Γάζα.

Κλείσιμο
«Αδέρφια μου στρατιώτες, οι κάτοικοι του Μπέερι, της Σντερότ, του Νιρ Οζ, του Κφαρ Αζά και των κοινοτήτων που βρίσκονται στο δυτικό Νεγκέβ και μαζί όλο το έθνος του Ισραήλ μας παρακολουθεί. Όπως κι εγώ, σας εμπιστεύονται και σας πιστεύουν, είστε η γενιά της νίκης. Αναλάβετε δράση, χτυπήστε τον εχθρό, όβερ και τέλος» κατέληξε στο μήνυμα του ο Φίνκελμαν.



38 συλλήψεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη - Ανάμεσά τους 8 μέλη της Χαμάς

Την ίδια ώρα οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας συνέλαβαν 38 καταζητούμενους Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη, ανάμεσα στους οποίους και οχτώ μέλη της Χαμάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι στρατιώτες που έκαναν τις συλλήψεις κατέσχεσαν όπλα ενώ στην πόλη Καμπατίγια, νότια της Τζενίν, έγινε σε βάρος τους επίθεση με εκρηκτικά με αποτέλεσμα να υπάρξει ανταλλαγή πυρών.

Τα στρατεύματα επιχείρησαν επίσης στους προσφυγικούς καταυλισμούς στη Βηθλεέμ όπου σημειώθηκαν συγκρούσεις με ρίψεις μολότοφ από κατοίκους.

Ειδήσεις σήμερα:

Μείωση 50% στο τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες που δηλώνουν πάνω από τον κατώτατο μισθό

Η Πεν Νταλαούρα, η Μarka2 και τα άλλα trolls που έβγαλαν τον Στέφανο

Τα τρία σενάρια για το φρικτό τέλος της Σάνι Λουκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης