Ισραήλ - Νετανιάχου στους στρατιώτες: «Το φως θα νικήσει το σκοτάδι, πάντα θα θυμόμαστε τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου»

Ισραήλ - Νετανιάχου στους στρατιώτες: «Το φως θα νικήσει το σκοτάδι, πάντα θα θυμόμαστε τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου»

«Μπροστά στα μάτια μας στέκονται οι αδελφοί και οι αδελφές μας που δολοφονήθηκαν», τονίζει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στους στρατιώτες των IDF

netanyahu_stratos_xr
Επιστολή στους στρατιώτες των IDF έστειλε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, επιχειρώντας να τους ανυψώσει το ηθικό κι ενώ οι μάχες μαίνονται στη Γάζα με τους άντρες της Χαμάς και στα βόρεια σύνορα με τη Χεζμπολάχ.

«Ο σημερινός αγώνας κατά των δολοφόνων της Χαμάς είναι ένα ακόμη κεφάλαιο στην ιστορία της εθνικής μας αντίστασης, που μαίνεται εδώ και γενιές. Θα θυμόμαστε πάντα τη φρικτή σφαγή του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου 2023. Μπροστά στα μάτια μας στέκονται οι αδελφοί και οι αδελφές μας που δολοφονήθηκαν, τραυματίστηκαν, απήχθησαν, οι πεσόντες των IDF και των δυνάμεων ασφαλείας. Στο όνομά τους και για χάρη τους ξεκινήσαμε μια εκστρατεία, σκοπός της οποίας είναι η καταστροφή του σκληρού και δολοφονικού εχθρού Χαμάς-ISIS, η επιστροφή των απαχθέντων και η αποκατάσταση της ασφάλειας στη χώρα μας, στους πολίτες και στα παιδιά μας» ανέφερε στην επιστολή του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Ο Νετανιάχου πρόσθεσε ότι «πρόκειται για έναν πόλεμο μεταξύ των υιών του φωτός και των υιών του σκότους. Δεν θα εγκαταλείψουμε την αποστολή μας μέχρι το φως να νικήσει το σκοτάδι - το καλό θα νικήσει το ακραίο κακό που απειλεί εμάς και ολόκληρο τον κόσμο».



Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί θα «χτυπήσουν» τη χώρα

Συγκίνηση στην κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

Ανθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή είναι το νέο top model
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης