Συναγερμός σε σχολείο στο Αμβούργο: Δύο μαθητές απείλησαν με όπλο καθηγήτρια - Διέφυγαν και αναζητούνται

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά - Ειδικές δυνάμεις μπήκαν στο σχολείο και απομάκρυναν μαθητές - Οι ύποπτοι, ένας 12χρονος και ένας 16χρονος, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης η αστυνομία του Αμβούργου έπειτα από πληροφορίες για περιστατικό με όπλο σε σχολείο του προαστίου Μπλανκενέζε, στη δυτική πλευρά της πόλης.

Σύμφωνα με τη Bild, δύο μαθητές 12 και 16 χρονών (δεν είναι προς το παρόν ξεκάθαρο αν σπούδαζαν στο συγκεκριμένο σχολείο) μπήκαν σε αίθουσα διδασκαλίας και απείλησαν με όπλο που κατείχε ένας εξ αυτών μια καθηγήτρια.



Στο σημείο έφτασαν περιπολικά από όλο το Αμβούργο, ελικόπτερο της αστυνομίας και ειδικές δυνάμεις μπήκαν μέσα στους χώρους του σχολείου, οδηγώντας με ασφάλεια τους μαθητές στις εξόδους. Παράλληλα, ενημερώθηκαν γονείς να μεταβούν στην εγκατάσταση για να πάρουν τα παιδιά τους. 


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Bild, οι υπαίτιοι του περιστατικού έχουν εγκαταλείψει τους χώρους, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.   


Ειδήσεις σήμερα:

Αποχαιρετά ο Σταθάκης το κόμμα «Κασσελάκη-Παππά-Πολάκη»: Ακραίοι λαϊκιστές, ξεκίνησαν πόλεμο στην Αριστερά

Η συγκινητική στιγμή που οι γονείς της Έμμας αγκαλιάζουν τη γυναίκα που έλαβε το νεφρό της κόρης τους


Φρικτά βασανιστήρια σε 10χρονη από τη μητριά της: Της έσπασε τον λαιμό και την έβαζε σε μπανιέρα με πάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr