Ο Χάλεντ Αμπού Σάμρα, προϊστάμενος στο νοσοκομείο αλ Σίφαστην πόλη της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί τη σύλληψη του διευθυντή του νοσηλευτικού ιδρύματος, το οποίο βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχο του ισραηλινού στρατού ο οποίος δηλώνει ότι αναζητεί εκεί στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Χαμάς.
«Ο γιατρός Μοχάμεντ Αμπού Σαλμίγια συνελήφθη μαζί με άλλους υγειονομικούς», επεσήμανε ο γιατρός Αμπού Σάμρα.
Ο Αμπού Σαλμίγια είχε δηλώσει στο AFP ότι στις 18 Νοεμβρίου έλαβε από τον ισραηλινό στρατό «εντολή εκκένωσης» του νοσοκομείου αλ Σίφα. Από την πλευρά τους οι ισραηλινές δυνάμεις διαβεβαίωσαν ότι απομάκρυναν εκατοντάδες ασθενείς από το νοσοκομείο, έπειτα από «αίτημα» του διευθυντή.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί