Αύξηση του ΦΠΑ ανακοίνωσε ο Μπερλουσκόνι

Αύξηση του ΦΠΑ ανακοίνωσε ο Μπερλουσκόνι

Σε νέες αλλαγές της δέσμης έκτακτων οικονομικών μέτρων προχωρά η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι, η οποία αναμένεται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την γερουσία για την έγκρισή τους....

Αύξηση του ΦΠΑ ανακοίνωσε ο Μπερλουσκόνι
Σε νέες αλλαγές της δέσμης έκτακτων οικονομικών μέτρων προχωρά η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι, η οποία αναμένεται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την γερουσία για την έγκρισή τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης, ο φόρος προστιθέμενης αξίας πρόκειται τελικά να αυξηθεί από το 20% στο 21%, θα εγκριθεί έκτακτη οικονομική εισφορά 3% για όσους διαθέτουν ετήσια εισοδήματα που ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ (0,01% των φορολογουμένων) μέχρι την επίτευξη των στόχων οικονομικής εξυγίανσης, ενώ, παράλληλα, θα ξεκινήσει η αύξηση της συντάξιμης ηλικίας των γυναικών που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα ήδη από το 2014.

Κλείσιμο
Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι η στο μεθαυριανό υπουργικό συμβούλιο πρόκειται να αποφασισθεί η οριστική κατάργηση των περιφερειών της χώρας και την ένταξη, στο Σύνταγμα, της δέσμευσης για μηδενισμό της σχέσης ελλείμματος-ΑΕΠ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης