Πόλεμος στο Ισραήλ: Όμηρος της Χαμάς που απελευθερώθηκε άκουσε στο ραδιόφωνο ότι ο γιος της σκοτώθηκε ενώ εκείνη ήταν αιχμάλωτη

Ανάμεσα στους πρώτους 13 Ισραηλινούς ομήρους που απελευθερώθηκαν, ήταν και τρία μέλη της ίδιας οικογένειας

Η Ruti Munder, μία από τους 13 Ισραηλινούς ομήρους της Χαμάς που απελευθερώθηκαν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου μετά από 49 ημέρες αιχμαλωσίας, είπε ότι έμαθε πως ο γιος της, Roy, σκοτώθηκε κατά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου ενώ άκουγε ραδιόφωνο.

Χθες τρία μέλη της οικογένειας Mundar που ήταν όμηροι της Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου, επέστρεψαν στο Ισραήλ. Ανάμεσα στους απελευθερωμένους ομήρους είναι ο 9χρονος Ohad, η 55χρονη μητέρα του Keren Mundar και η γιαγιά του Ruti, 78 ετών. Ο σύζυγος της Ruti, Avraham Mundar, παραμένει στη Γάζα.

Πλάνα που η οικογένεια Munder επέτρεψε να δημοσιοποιηθούν στον Τύπο δείχνουν την 78χρονη Ruti να αγκαλιάζει την οικογένειά της και να λέει ότι είναι καλά, αλλά ότι ξέρει ότι ο Roy σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης και πως το έμαθε μέσω του ραδιοφώνου αλλά δεν ήταν σίγουρη πώς σκοτώθηκε.

Δείτε το βίντεο:



Το βίντεο δείχνει επίσης, την Keren Munder, την κόρη της Ruti, η οποία επίσης αφέθηκε ελεύθερη χθες, με τον 9χρονο γιο της, Ohad, να ρωτούν για την τύχη του πατέρα της, του 78χρονου Avraham Munder. «Άρα δεν δολοφονήθηκε» σχολίασε η Keren. Όπως προκύπτει από το βίντεο και όσα είπαν, ήταν κρατούμενες σε διαφορερικά σημεία και για αυτό δεν γνώριζαν για το ποιος ζει και ποιος όχι.

Μάλιστα, η ανιψιά της Munder φανέρωσε ότι η οικογένεια αγωνιούσε για το πώς επρόκειτο να ανακοινώσουν τα δυσάρεστα νέα για τον Roy στους Ruti, Keren και Ohad.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Θρίλερ με τη δεύτερη απελευθέρωση ομήρων - Καθυστερεί η Χαμάς και ζητά ανθρωπιστική βοήθεια στη βόρεια Γάζα

ΣΥΡΙΖΑ: Από την Κρήτη άνοιξε ο χορός των αποχωρήσεων της Νεολαίας - Συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο

Βίντεο με το αεροπλάνο που «προσγειώθηκε» στην Αττική Οδό να την διασχίζει σε... κομμάτια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr