Τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν και ακόμη 18 άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες σε ουκρανική επίθεση σε αστυνομικό τμήμα σε τμήμα της ουκρανικής επαρχίας της Χερσώναπου ελέγχεται από τη Ρωσία, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Η επίθεση εξαπολύθηκε με πύραυλο που εκτοξεύθηκε από αμερικανικής κατασκευής σύστημα HIMARS. Το TASS, επικαλούμενο εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, ανέφερε ότι πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά στην επίθεση που είχε στόχο εγκαταστάσεις στο χωριό Γιουβιλέιν.
Οι μάχες στην επαρχία της Χερσώνας έχουν ενταθεί τους τελευταίους μήνες, με τις ουκρανικές δυνάμεις να πραγματοποιούν μια σειρά από επιχειρήσεις στην ανατολική όχθη του ποταμού Δνείπερου που ελέγχεται από τη Ρωσία.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!