Πόλεμος στο Ισραήλ: Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς λέει ότι το Τελ Αβίβ δεν θα απελευθερώσει ομήρους χωρίς διαπραγματεύσεις

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Ταξιαρχιών Αλ Κάσαμ το τελευταίο δεκαήμερο τα μέλη της Χαμάς έχουν μερικώς ή ολικώς καταστρέψει 180 οχήματα μεταφοράς προσωπικού, άρματα μάχης και βαρέα σκαπτικά οχήματα των Ισραηλινών

Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ δεν θα μπορέσει να απελευθερώσει οποιονδήποτε από τους ομήρους, εκτός κι αν εμπλακεί σε διαπραγματύσεις για την υπό όρους απελευθέρωσή τους.

Ο Αμπού Ουμπάιντα εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Αλ Κάσαμ δήλωσε σε ένα ηχογραφημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera ότι το Ισραήλ δεν θα μπορέσει να απελευθερώσει τους ομήρους με τη χρήση βίας, επικαλούμενος την αποτυχημένη επιχείρηση για την απελευθέρωση ενός ομήρου.

Ο ίδιος, ισχυρίστηκε ότι τα μέλη της Χαμάς έχουν μερικώς ή ολικώς καταστρέψει 180 οχήματα μεταφοράς προσωπικού, άρματα μάχης και βαρέα σκαπτικά οχήματα των Ισραηλινών, στο δεκαήμερο της επανέναρξης των πολεμικών επιχειρήσεων στη Γάζα.



Ειδήσεις σήμερα

H πρώτη αχτίδα ελπίδας για τον 31χρονο αστυνομικό: Έχει περιοριστεί η πολύ μεγάλη αιμορραγία

Μητσοτάκης: Θα νικήσουμε στη μάχη κατά της οπαδικής βίας, οι αστυνομικοί είναι παιδιά μας που κινδυνεύουν για την ασφάλεια όλων


18χρονος ομολόγησε και συνελήφθη για τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη - Ήταν στους προσαχθέντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr