Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε νέες πωλήσεις όπλων στο Ισραήλ, αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων, παρακάμπτοντας το Κογκρέσο.
Η υπηρεσία του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας που είναι αρμόδια για τις πωλήσεις όπλων στο εξωτερικό, η DSCA (Defense Security Cooperation Agency), ανέφερε ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν αποφάσισε ότι «υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης που απαιτεί την άμεση πώληση στην κυβέρνηση του Ισραήλ» όπλων, αξίας περίπου 147,5 εκατομμυρίων δολαρίων, χωρίς την εξέταση του Κογκρέσου που απαιτείται για τέτοιες πωλήσεις.
Η απόφαση αυτή είναι «υπέρ των συμφερόντων εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ», υπογράμμισε η υπηρεσία.
Ο Μπλίνκεν παρέκαμψε το Κογκρέσο και στις 9 Δεκεμβρίου για να επιτρέψει την πώληση όπλων στο Ισραήλ, το οποίο βρίσκεται σε πόλεμο με την Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
Ένα από τα πιο εμβληματικά στέκια της Αθήνας επιστρέφει δυναμικά στην καρδιά του Κολωνακίου υπό τη νέα του μορφή. Το VENETI Jackson Hal μόλις άνοιξε στην Μηλιώνη αναβιώνοντας την ατμόσφαιρα και τη γαστρονομική ταυτότητα του ιστορικού Jackson Hall.
Ξεκίνησε από τις πλατείες της γειτονιάς του με αυτοσχέδιες ράμπες και πλέον είναι Red Bull αθλητής από το 2022, κατακτώντας τίτλους και σπάζοντας παγκόσμια ρεκόρ!
Το ποδόσφαιρο είναι πάθος και όταν το ζεις από τις VIP θέσεις της «Allianz Arena», απολαμβάνοντας τη μαγεία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τότε το θυμάσαι για πάντα. Οι τυχεροί συνδρομητές COSMOTE που βρέθηκαν στο Μόναχο χάρη στο WORLD PASS powered by Telekom έζησαν ακριβώς αυτό: μια αξέχαστη ποδοσφαιρική εμπειρία σε συνδυασμό με VIP φιλοξενία.