Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ: Οι τρομοκράτες της Χαμάς να μην υπολογίζουν ότι θα φύγουμε σύντομα από τη Γάζα

Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ: Οι τρομοκράτες της Χαμάς να μην υπολογίζουν ότι θα φύγουμε σύντομα από τη Γάζα

Σύμφωνα με τον Γιοάβ Γκάλαντ οι IDF εργάζονται τόσο επίγεια όσο και υπόγεια καταστρέφοντας τις κεντρικές υποδομές της Χαμάς μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι χώροι παραγωγής όλων των πυραύλων της

WhatsApp-Image-2024-01-04-at-19_19_54
Στα κεντρικά σύνορα της Γάζας βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ. Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι οι άνδρες της Χαμάς θα πρέπει να κατανοήσουν ότι οι IDF δεν θα φύγουν σύντομα από τη Γάζα.

«Στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας ολοκληρώνουν την τρέχουσα αποστολή. Αναδιοργανώνονται με την πρόθεση να πραγματοποιήσουν σύντομα επιδρομές και αεροπορικές επιδρομές», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα ο Γιοάβ Γκάλαντ δήλωσε ότι οι μάχες στο κέντρο της Γάζας «είναι έντονες».

Σύμφωνα με τον κ. Γκάλαντ οι IDF εργάζονται τόσο επίγεια όσο και υπόγεια καταστρέφοντας τις κεντρικές υποδομές της Χαμάς μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι χώροι παραγωγής όλων των πυραύλων της. «Στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας η επιχείρηση είναι ισχυρή και γίνεται όλο και πιο ισχυρή τόσο πάνω όσο και κάτω από το έδαφος», συμπλήρωσε.

«Αυτοί οι τρομοκράτες που άρχισαν να μετρούν αντίστροφα τον χρόνο μέχρι την αποχώρηση των δυνάμεων του IDF, πρέπει να αλλάξουν την μέτρηση, πρέπει να αρχίσουν να μετρούν μέχρι το τέλος της ζωής τους στη γη, γιατί αυτό θα έρθει σύντομα», κατέληξε ο Γκάλαντ.



Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών

Ανάβυσσος: Περίεργη υπόθεση ληστείας με θύμα προγραμματιστή υπολογιστών - Του έβαλαν χειροπέδες και μονωτική ταινία!

Πτολεμαΐδα: «Γιατί δεν κράτησαν το μωρό μέσα; Η νοσοκόμα είπε να του δώσουμε depon» - Ξεσπά ο παππούς του βρέφους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης