Εκτεταμένες ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων και σιδηροδρομικών δρομολογίων αναμένονται σήμερα και αύριο Πέμπτη στη νότια και στην κεντρική Γερμανία, εξαιτίας σφοδρής χιονόπτωσης και του φαινομένου της παγωμένης βροχής.
Για σοβαρά προβλήματα στις πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια του Μονάχου και της Φρανκφούρτηςενημέρωσε η αεροπορική εταιρία Lufthansa, ενώ οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι (DB) συνέστησαν στο επιβατικό κοινό να αναβάλει τις μετακινήσεις του.
Εκτός από σοβαρά προβλήματα στην αεροπορική, την σιδηροδρομική και την οδική κυκλοφορία, η Ομοσπονδιακή Μετεωρολογική Υπηρεσία (DWD) προειδοποιεί επίσης για τον κίνδυνο να υπάρξουν ζημιές σε υποδομές και σε κτίρια, λόγω του μεγάλου βάρους του χιονιού και του πάγου.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.