Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα Δευτέρα (29/1) μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη για να αντιμετωπίσει μια υπερπλασία του προστάτη.
Ο μονάρχης, εισήχθη στο νοσοκομείο London Clinic το πρωί της Παρασκευής (26/1). Πρόκειται για το ίδιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά από εγχείρηση στην κοιλιά.
Μάλιστα, σε τηλεοπτικά πλάνα φαίνεται ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος, να χαιρετά τα πλήθη φεύγοντας από το νοσοκομείο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα.
Δείτε το βίντεο:
BREAKING: King Charles has been seen leaving hospital after his prostate treatment
Σε ανακοίνωσή του Παλάτι αναφέρει ότι ο βασιλιάς θα επαναπρογραμματίσει τις δημόσιες υποχρεώσεις του προκειμένου να αναρρώσει.
Η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο νωρίτερα σήμερα για να αναρρώσει στο σπίτι της στο Ουίνδσορ. Σημειώνεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος την επισκέφθηκε πριν από τη δική του επέμβαση.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.