Politico: Πίσω από τις κάμερες, ο Μπάιντεν απελευθερώνεται και «στολίζει» κανονικά τον Τραμπ

Politico: Πίσω από τις κάμερες, ο Μπάιντεν απελευθερώνεται και «στολίζει» κανονικά τον Τραμπ

Μπορεί στις δημόσιες εμφανίσεις του να κρατάει τους τύπους, όμως όταν σβήουν τα φώτα, ο Αμερικανός πρόεδρος καταφέρεται εναντίον του Ρεπουμπλικανού υποψηφιού με ουκ ολίγα κοσμητικά

trump-biden-xr
Όσοι τον γνωρίζουν καλά, δεν εκπλήσσονται όταν ο Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν εκτοξεύει βρισιές κατά του Ντόναλντ Τραμπ, πάντα όμως κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως αναφέρει o ιστότοπος «Politico», στις δημόσιες εμφανίσεις του, ο 81χρονος Μπάιντεν προσπαθεί να κρατάει τους... τύπους. Ωστόσο, κάθε φορά που βρίσκεται με οικεία πρόσωπα, χαλαρώνει τόσο πολύ που η γλώσσα του απελευθερώνεται και τότε γίνεται αθυρόστομος...

Σε επιστήθιους φίλους και στενούς συνεργάτες του, ο Αμερικανός πρόεδρος έχει αποκαλέσει τον Τραμπ ένα «άρρωστο καθίκι» (a sick fuck) που χαίρεται με τις κακοτυχίες των άλλων.

Ένα από τα άτομα που άκουσαν από τα χείλη του Αμερικανού προέδρου τα άκρως προσβλητικά σχόλια σε βάρος του Ρεπουμπλικανού δισεκατομμυριούχου, δήλωσε στο «Politico»: «Τι γαμ.. λης είναι αυτός ο τύπος». Από την πλευρά του, ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει το σχετικό άρθρο.

Κλείσιμο
Η δημόσια εικόνα του Μπάιντεν έρχεται σε αντίθεση με τα λεγόμενά του, όταν βρίσκεται στο παρασκήνιο.

Ωστόσο, οι βωμολοχίες του υποδηλώνουν έναν θυμό που έχει απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο που κατάφερε να βάλει στο περιθώριο το 2020 κατακτώντας το προεδρικό αξίωμα και μπορεί κάλλιστα να αντιμετωπίσει εκ νέου στιςς εκλογές του Νοεμβρίου.

Δεν ήταν ποτέ μυστική η αποστροφή του Μπάιντεν απέναντι στον Τραμπ, απλά τους τελευταίους μήνες έχει ενισχυθεί, καθώς ο τέως πρόεδρος αναδεικνύεται ως το μεγάλο φαβορί για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Το επιτελείο του Τραμπ επέπληξε πάντως τον Μπάιντεν για τα υβριστικά του σχόλια.

«Είναι κρίμα που ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν δείχνει ασέβεια από το αξίωμα του προέδρου τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό επίπεδο», δήλωσε ο Κρις Λασιβίτα, υψηλόβαθμος σύμβουλος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ.

«Αλλά και πάλι, δεν αποτελεί έκπληξη που δεν σέβεται τον 45ο πρόεδρο με τον ίδιο τρόπο που δεν σέβεται τον αμερικανικό λαό με τις αποτυχημένες πολιτικές του», πρόσθεσε.

Ο Μπάιντεν, πάντως, πιστεύει ότι ο Τραμπ έγινε πιο απεχθής με το πέρασμα του χρόνου.

Η οργή του Μπάιντεν για τον Τραμπ έχει επίσης ενισχυθεί, σύμφωνα με τα οικεία του πρόσωπα, από αφηγήσεις ότι ο τέως πρόεδρος επευφημούσε τους ταραξίες της 6ης Ιανουαρίου, ενώ καθόταν στην τραπεζαρία του, έξω από το Οβάλ Γραφείο στο Λευκό Οίκο.

Επιπλέον, τα θερμά του λόγια προς τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι γνωστό ότι έχουν εκπλήξει δυσάρεστα τον Δημοκρατικό πρόεδρο.

Ο Μπάιντεν εξοργίστηκε ιδιαίτερα όταν ενημερώθηκε ότι ο Τραμπ αρνήθηκε να επισκεφθεί ένα στρατιωτικό νεκροταφείο υπό βροχή και από τις ιστορίες ότι έχει χλευάσει τις θυσίες των πεσόντων Αμερικανών στρατιωτών, επισημαίνει το «Politico».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο εθελοντής που αποκάλυψε δωρεά $140.000 στον Άλλο Άνθρωπο που έκανε φτερά κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές

Πώς θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο - Έρχονται Αλκυονίδες με 17άρια από την ερχόμενη εβδομάδα


24χρονος από την Κατερίνη μπήκε φυλακή για sex tape και αθωώθηκε έναν χρόνο μετά γιατί... δεν ήταν εκείνος στο βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης