Αλβανία: Απολογείται την επόμενη εβδομάδα ο Φρέντι Μπελέρης
Συνεχίζεται η δίκη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας
Η δίκη του Φρέντι Μπελέρη είναι εκ νέου σε εξέλιξη, καθώς σειρά είχαν στη διαδικασία οι αγορεύσεις υπεράσπισης των δικηγόρων του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία ο δικηγόρος των κατηγορουμένων αποδόμησε τα στοιχεία του κατηγορητηρίου που εμφάνισαν στο δικαστήριο οι δύο εισαγγελείς τονίζοντας πως δεν τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία παρακολουθήσεων και πως τα στοιχεία που εμφανίζονται στο δικαστήριο είναι κατασκευασμένα και πλαστά που έχουν στόχο να ενοχοποιήσουν τον κατηγορούμενο για να μην ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρας.
Οι μάρτυρες κατηγορίας έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις σχετικά με τα όσα υποστήριξαν κατά τη διαδικασία. Την Τρίτη το μεσημέρι μετά την απολογία του Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελερι το δικαστήριο θα διακόψει και θα εκδώσει την απόφασή του. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο εισαγγελείς πρότειναν την ενοχή του κατηγορούμενου με ποινή φυλάκισης τα δύο χρόνια και έξι μήνες.
Το καινοτόμο workstation laptop MSI Prestige A16 AI+ και ικανοποιεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών και δημιουργών περιεχομένου.
Στις μέρες μας θα συναντήσει κανείς συχνά συζητήσεις γύρω από το ζήτημα της υπογονιμότητας και των υπηρεσιών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Αδιαμφισβήτητα, αποτελεί ένα σύγχρονο πρόβλημα - που όλο και περισσότεροι μιλούν ανοιχτά για αυτό - με μια ευτυχώς, σύγχρονη λύση, αυτήν της εξωσωματικής. Το καμπανάκι από το “βιολογικό ρολόι” που συνοδεύεται με άγχος, αναστάτωση και ανησυχία, μετατρέπεται με τη βοήθεια της εξωσωματικής σε ευκαιρία, και απτή πραγματικότητα ως προς τον οικογενειακό προγραμματισμό, τη διατήρηση της γονιμότητας και τελικά το όνειρο της τεκνοποίησης.
Η Protergia επιβραβεύει τους πελάτες της με δώρα που δεν έχουν ξαναγίνει - Η επόμενη κλήρωση του Protergia PowerGiving θα γίνει στις 7 Μαρτίου και όσο πλησιάζει, η αγωνία κορυφώνεται!