Ozempic: Μετά τη διακοπή του πεινάω όλη την ώρα, αποκάλυψε Αμερικανίδα κωμικός

Ozempic: Μετά τη διακοπή του πεινάω όλη την ώρα, αποκάλυψε Αμερικανίδα κωμικός

Η Claudia Oshry έκανε χρήση του Ozempic και έχασε πάνω από 30 κιλά

Claudia-Oshry-Lemme0ULTA-051723-b62ce91c109c48febeb1fee8ba95dc62
Πολλά ακούγονται σχετικά με το φάρμακο Ozempic και τα κιλά που χάνει κάποιος όταν το παίρνει, τι γίνεται όμως όταν το σταματάει; Σε αυτό το ερώτημα θέλησε να απαντήσει η Αμερικανίδα κωμικός Claudia Oshry, η οποία σε συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της εμπειρία με το εν λόγω φάρμακο.

Οπως δήλωσε, έκανε χρήση του Ozempic και τη βοήθησε να χάσει πάνω από 30 κιλά, ωστόσο από τη στιγμή που το σταμάτησε... δεν μπορεί να σταματήσει να πεινάει. 

«Έχω κόψει το Ozempic από τον Νοέμβριο και πεινάω τόσο πολύ όλη την ώρα», είπε σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, απαντώντας σε έναν θαυμαστή της που υπέθεσε ότι έκοψε το φάρμακο.

«Ψάχνω πάντα για καλές λιχουδιές, γιατί ακόμα προσπαθώ να χάσω βάρος, αλλά μόνη μου. Και πάντα ψάχνω για σνακ και πράγματα που θα με χορτάσουν».

Η Oshry, η οποία άρχισε να παίρνει το φάρμακο, που είναι για τους διαβητικούς και βοηθά στην απώλεια βάρους, τον Σεπτέμβριο του 2022, συνέχισε να απαριθμεί μερικά από τα σνακ που τρώει- όπως μπάρες πρωτεΐνης και ποπ κορν - προτού ζητήσει από τους followers της μερικές ιδέες.

«Τι μπορούμε να φάμε για να μείνουμε χορτάτοι;» ρώτησε. «Δεν μπορώ να χορτάσω είναι αδύνατον. Μόλις έφαγα μια μπριζόλα 340 γρ. και πεινάω, οπότε τρώω ποπ κορν».
Κλείσιμο

Πολλοί άνθρωποι – ανάμεσά τους και η influencer Remi Bader – έχουν αποκαλύψει ότι πεινάνε διαρκώς μετά τη διακοπή του Ozempic.

Παρά τις παρενέργειες που έχει η διακοπή του φαρμάκου, η Oshry είχε μόνο καλά λόγια να πει για το φάρμακο, το οποίο μειώνει την όρεξη.

Τον Σεπτέμβριο, η Oshry είπε ότι ένιωθε πιο σίγουρη από ποτέ λόγω του φαρμάκου. «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσα ρούχα δεν μπορούσα να φορέσω».

Όπως είπε άρχισε να φοράει ακόμη και αμάνικα τοπ, αφού πάντα προσπαθούσε να καλύψει τα χέρια της.

«Είναι ειλικρινά τόσο απελευθερωτικό. Τολμώ να πω ότι αλλάζει τη ζωή μου;».

Η Oshry αποκάλυψε ότι έπαιρνε το Ozempic τον Αύγουστο του 2023 - σχεδόν ένα χρόνο αφότου άρχισε να το παίρνει.

«Ο λόγος που δεν ήθελα να πω πόσα κιλά έχω χάσει είναι επειδή ντρέπομαι για τον εαυτό μου που είχα φτάσει σε σημείο που έπρεπε να χάσω πάνω από 30 κιλά. Θα μπορούσα να κλάψω, είμαι τόσο θυμωμένη με τον εαυτό μου», είχε πει η Oshry. 

Ειδήσεις σήμερα:

Με κοψίδια και χορούς καλημέρισε το κοινό η Σταματίνα Τσιμτσιλή λόγω Τσικνοπέμπτης


Έμαθα ότι με απατάει με τον χειρότερο τρόπο, ηχογραφήθηκε η σεξουαλική πράξη στο κινητό, είπε ο Αρναούτογλου


Γεωργιάδης: Την ερχόμενη Τρίτη το πρώτο απογευματινό χειρουργείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης