Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε σήμερα τη Χαμάς ότι σκλήρυνε τη στάση της στις διαπραγματεύσεις για μια πιθανή εκεχειρία στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.
«Ενώ το Ισραήλ επέδειξε ευελιξία στις θέσεις του κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, η Χαμάς τις σκλήρυνε», είπε ο Νετανιάχου σε συνέντευξη Τύπου. Νωρίτερα, η Χαμάς τόνισε δεν έχει λάβει ακόμη απόφαση για το αν θα στείλει αντιπροσωπεία στη Ντόχα ή στο Κάιρο για διαπραγματεύσεις. Ένας αξιωματούχος του παλαιστινιακού κινήματος είπε ότι οι θέσεις μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ εξακολουθούν να έχουν «μεγάλη απόκλιση» για να υπάρχει ελπίδα για «πρόοδο» στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία.
Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του ο Νετανιάχου είπε ότι αναμένει σε μια πλήρη και γρήγορη ανάρρωση από την επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί σήμερα.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ θα υποβληθεί σήμερα σε επέμβαση κήλης, την οποία εντόπισαν οι γιατροί του, ανέφερε ανακοίνωση του γραφείου του.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Η 5η έκδοση του Γύρου φέρνει στην Ελλάδα κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες, διεθνή τηλεοπτική προβολή και ένα αγωνιστικό επίπεδο που επιβεβαιώνει τη συνεχή αναβάθμιση της διοργάνωσης.