Ρωσία: Φρεγάτα με υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal εισήλθε στην Μεσόγειο Θάλασσα για προγραμματισμένη άσκηση

Ρωσία: Φρεγάτα με υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal εισήλθε στην Μεσόγειο Θάλασσα για προγραμματισμένη άσκηση

Η φρεγάτα του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού πέρασε στη Μεσόγειο μέσω της Διώρυγας του Σουέζ

russia_frigate1
Μία φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας που είναι εξοπλισμένη με τους υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal εισήλθε στην Μεσόγειο Θάλασσα μέσω της Διώρυγας του Σουέζ, στο πλαίσιο προγραμματισμένης άσκησης, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρθηκε ότι το πλοίο «Marshal Shaposhnikov», θα συνεχίσει να εκτελεί τις αποστολές του σύμφωνα με το σενάριο της προγραμματισμένης άσκησης, χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.



Κλείσιμο
Την περασμένη εβδομάδα, το Κρεμλίνο κάλεσε όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να αποτρέψουν να οδηγηθεί η περιοχή σε πλήρες χάος, μετά την ένταση που προκλήθηκε από τη φονική αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στο ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό την 1η Απριλίου.

«Αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό για όλους να διατηρήσουν αυτοσυγκράτηση προκειμένου να μην οδηγηθούμε σε πλήρη αποσταθεροποίηση της κατάστασης στην περιοχή, η οποία δεν λάμπει ακριβώς με σταθερότητα και προβλεψιμότητα», δήλωσε Ντμίτρι Πεσκόφ.


Ειδήσεις σήμερα:

Μετά το ζεστό σαββατοκύριακο έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Δείτε πότε και πού θα χτυπήσουν

Live update: «Το θέμα θεωρείται λήξαν» λέει το Ιράν μετά την επίθεση - Νετανιάχου: Αναχαιτίσαμε, απωθήσαμε, θα κερδίσουμε


Ανάλυση Sky News: Χωρίς προηγούμενο η ευθεία επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ - Γιατί η Τεχεράνη επέλεξε να χτυπήσει με drones
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης