Ελβετία: Πολλοί τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι

Ελβετία: Πολλοί τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι

Εκκενώθηκε προληπτικά σχολείο - Συνελήφθη ένας ύποπτος

astynomia_elvetia
Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση άνδρα με μαχαίρι εναντίον τους σε κεντρικό σημείο του Τσόφινγκεν, στο καντόνι Ααργκάου της Ελβετίας, κοντά στα σύνορα με την Γερμανία. Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, ενώ προσπαθούσε να κρυφτεί σε παρακείμενη οικοδομή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος επιτέθηκε αδιακρίτως σε περαστικούς - μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη - παραμένουν ασαφή.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν ήταν σε θέση να δώσει ακριβή αριθμό των τραυματιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, σημείωσε ωστόσο ότι κάποιοι από αυτούς φέρουν σοβαρά τραύματα. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν επίσης ότι ο δράστης έχει αυτοτραυματιστεί.

Στην ευρεία αστυνομική επιχείρηση, η οποία διήρκεσε περίπου δύο ώρες, συμμετείχαν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και ελικόπτερο διάσωσης.

Κλείσιμο
Το 20 Minuten.ch αναφέρει ότι εκκενώθηκε προληπτικά σχολείο, τα παιδιά όμως είναι όλα ασφαλή.

Οι πρώτες αναφορές στην αστυνομία έφτασαν γύρω στις 4 το απόγευμα (τοπική ώρα, 17:00 στην Ελλάδα) και έκαναν λόγο για έναν άνδρα που επετίθετο αδιακρίτως και τραυματίζε σε περαστικούς. Φαίνεται ότι ο άνδρας κατάφερε να διαφύγει και να κρυφτεί σε ένα κτίριο.




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών εναντίον του πρωθυπουργού της Σλοβακίας

Κηφισιά: Είχε μανία να κάθεται στο τελευταίο κάθισμα, λέει η συνοδός που ξέχασε τον 5χρονο Βασιλάκη για έξι ώρες στο σχολικό

Γιουράι Τσιντούλα: Ποιος είναι ο Σλοβάκος λογοτέχνης που πυροβόλησε τον πρωθυπουργό της χώρας Ρόμπερτ Φίτσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης