Ολλανδία: Το βασιλικό ζεύγος Μαξίμα και Βίλεμ Αλεξάντερ επισκέφθηκε με τα καλά του εκτροφείο βοοειδών - Δείτε φωτογραφίες

Ολλανδία: Το βασιλικό ζεύγος Μαξίμα και Βίλεμ Αλεξάντερ επισκέφθηκε με τα καλά του εκτροφείο βοοειδών - Δείτε φωτογραφίες

Το βασιλικό ζεύγος εθεάθη αυτή τη φορά να περπατά σε λιβάδια και να απολαμβάνει τη φύση

holland
Γοητευτική και με στιλ, η βασίλισσα της Ολλανδίας Μαξίμα έκλεψε την παράσταση κατά την επίσκεψή της σε εκτροφείο βοοειδών στα βόρεια της χώρας, όπως γράφει το γερμανικό δίκτυο n-tv.

Στο πλευρό της ήταν και ο σύζυγός της, βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ.

Eκτός από τις δημόσιες εμφανίσεις του σε σημαντικές εκδηλώσεις αλλά και τις συναντήσεις με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, το βασιλικό ζεύγος εθεάθη αυτή τη φορά να περπατά σε λιβάδια και να απολαμβάνει τη φύση.

Κλείσιμο


Το γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι η Βασίλισσα Μαξίμα και ο σύζυγός της επισκέφθηκαν αγρότες σε εκτροφείο βοοειδών στην περιοχή Stedum της επαρχίας Groningen.

Επιλέγοντας ένα ροζ midi φόρεμα, που το συνδύασε με ένα μαργαριταρένιο κολιέ, η 52χρονη βασίλισσα της Ολλανδίας μαγνήτισε τα βλέμματα.

Ο 57χρονος Ολλανδός βασιλιάς φόρεσε ένα σκούρο μπλε κοστούμι για την περίσταση.

Η Μαξίμα με καταγωγή από την Αργεντινή είναι εκτός από κομψή και σεμνή.

Στη βασιλική σελίδα του Instagram, έχει αναρτηθεί μια φωτογραφία που την δείχνει να χαϊδεύει χαμογελαστή μια αγελάδα και να διερωτάται:

«Πώς είναι το μέλλον της γεωργίας στην περιοχή; Ο Βασιλιάς Bίλεμ Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μαξίμα θα συζητήσουν αυτό το θέμα με αγρότες της κοινότητας του Hogeland».

Βόλτα σε λιβάδι με αθλητικά παπούτσια

Εκτός από την επίσκεψή τους στο εκτροφείο βοοειδών στην περιοχή Stedum, το βασιλικό ζεύγος έκανε βόλτα και σ΄ένα λιβάδι της περιοχής.

Η Μαξίμα είχε πάρει μαζί της και αθλητικά παπούτσια για να βγάλει τις ψηλοτάκουνες γόβες και να μπορεί να περπατήσει με άνεση.

Το παλάτι δημοσίευσε και άλλες φωτογραφίες στο Instagram κατά την επίσκεψή του βασιλικού ζεύγους στην επαρχία Groningen.

«H επίσκεψή τους στην περιοχή ολοκληρώθηκε με μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο χωριό του Het Hogeland: το Bedum.»

Ειδήσεις σήμερα:

Intervision: Η ρωσική «απάντηση» στη Eurovision που θέλει να επαναφέρει ο Πούτιν

Τρεις φορές είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη που δολοφονήθηκε στο Μενίδι

Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τη διαφορετική τιμολόγηση από τις πολυεθνικές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης