Ιταλία: Εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο συνελήφθη για τη δολοφονία του νεογέννητου παιδιού της

Ιταλία: Εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο συνελήφθη για τη δολοφονία του νεογέννητου παιδιού της

Η γυναίκα δεν είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της - Οι αστυνομικοί τη βρήκαν σε σύγχυση

silver-whisper
Οι ιταλικές αρχές συνέλαβαν μια γυναίκα με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, η οποία εργάζεται σε κρουαζιερόπλοιο, με την κατηγορία της δολοφονίας εκ προθέσεως του νεογέννητου παιδιού της. Φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας που έδειξε.

Η φερόμενη ως παιδοκτόνος εργαζόταν στο πλοίο Silver Whisper, με σημαία από τις Μπαχάμες, στην καθαριότητα και το μαγείρεμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, η 28χρονη σκότωσε το μόλις δύο ημερών παιδί της, το οποίο γέννησε εν πλω, χωρίς να έχει αποκαλύψει σε κανέναν ότι κυοφορούσε. Δεν είναι σαφές αν κάποιο άλλο άτομο στο πλοίο τη βοήθησε να γεννήσει.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι γυναίκα έκρυψε το πτώμα του άτυχου βρέφους μέσα στην καμπίνα που μοιραζόταν με άλλες δύο συναδέλφους της.

Κλείσιμο
Οι καραμπινιέροι ειδοποιήθηκαν την Κυριακή από εργαζόμενους στο κρουαζιερόπλοιο, όταν αυτό βρισκόταν στα ανοικτά της Τοσκάνης. Έσπευσαν με ταχύπλοο και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν σε σύγχυση.

Γρήγορα εντόπισαν το πτώμα του νεογέννητου και συνέλεξαν αποδεικτικά στοιχεία.

Στη σορό του παιδιού προγραμματίζεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι, σύμφωνα με μια πρώτη εξέταση, ο θάνατος του βρέφους δεν προκλήθηκε από ασφυξία, αλλά γιατί η μητέρα το άφησε για ώρες μέσα στην καμπίνα χωρίς ιατρική φροντίδα ή γάλα.

Η γυναίκα τέθηκε υπό περιορισμό σε νοσοκομείο του Γκροσέτο, αλλά τη Δευτέρα πήρε εξιτήριο και οδηγήθηκε στη φυλακή στη Φλωρεντία. Κατηγορείται πλέον για δολοφονία εκ προθέσεως.

Το πλοίο σάλπαρε από την Τοσκάνη και συνέχισε το προγραμματισμένο ταξίδι του.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Σημαντική υποχώρηση της αφρικανικής σκόνης - Έρχονται 35άρια μέσα στο επόμενο διήμερο

Βρετανία: «Η αλήθεια αποσιωπήθηκε για δεκαετίες» - Τι έδειξε η έρευνα για το σκάνδαλο με το μολυσμένο αίμα

Gen Z και Millenials: Ανησυχούν για το κόστος διαβίωσης και την κλιματική αλλαγή, αλλά παραμένουν πιστοί στις αξίες τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης