Μπάκιγχαμ: «Γίνε καλά Κέιτ» - Δεκάδες χιλιάδες κάρτες συμπαράστασης εξακολουθούν να στέλνουν οι Βρετανοί

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της - Εξακολουθεί να αναρρώνει 

Αναρρώνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον και σιγά- σιγά αρχίζει να επιστρέφει στην κανονικότητα κάνοντας περισσότερες εξόδους με την οικογένειά της, αναφέρει ο βρετανικός Τύπος επικαλούμενος έγκυρες πηγές.

Ωστόσο, αξιωματούχοι του Παλατιού έσπευσαν να επισημάνουν ότι η μέλλουσα βασίλισσα της Βρετανίας χρειάζεται ακόμα χρόνο για να ανακάμψει.

Σε δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Daily Mail», βασιλικοί αξιωματούχοι τόνισαν ότι δεκάδες χιλιάδες ευχετήριες κάρτες και δώρα έχουν αποσταλεί στο Παλάτι του Κένσινγκτον, μετά την αποκάλυψη ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας πάσχει από καρκίνο.

Τον περασμένο Μάρτιο, η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, ενώ καθόταν σ΄ένα παγκάκι στους κήπους του Κένσιγκτον, αποκάλυψε στους συμπολίτες της ότι ξεκίνησε προληπτική χημειοθεραπεία για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

Η διάγνωση της ασθένειάς της, όπως είπε, έγινε μετά την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, που υποβλήθηκε τον Ιανουάριο.

Στο δημόσιο μήνυμά της ανακοίνωσε επίσης ότι αποσύρεται από τη δημόσια ζωή για να επικεντρωθεί στην ανάρρωση και την προστασία της οικογένειάς της.

Από εκείνη την ώρα, γράμματα συμπαράστασης έχουν κατακλύσει το Παλάτι.

Η ομάδα αλληλογραφίας του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας είπε ότι «συγκινήθηκε» πολύ από την αγάπη που δέχθηκε η Κέιτ καθ' όλη τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της.

Το δημοσίευμα της Daily Mail επισημαίνει ότι όλες οι επιστολές προς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εξετάζονται από το Ταχυδρομείο της Αυλής.

Σε μια κανονική εβδομάδα το Παλάτι μπορεί να λάβει έως και 1.000 επιστολές, αλλά αυτό που έχει συμβεί από τον Μάρτιο και μετά, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της.

Την προηγούμενη εβδομάδα, υπήρξε έντονη φημολογία ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ θα επιστρέψει πολύ σύντομα στα βασιλικά της καθήκοντα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από τη νέα έκθεση για πιο φιλικές προς την οικογένεια εργασιακές πρακτικές.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσιγκτον έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι αυτή η είδηση δεν σημαίνει ότι αναμένεται σύντομα μία δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία υποβλήθηκε στις αρχές του χρόνου σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση και όλο αυτό το χρονικό διάστημα υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο.

Οι γιατροί θα είναι αυτοί που θα δώσουν το πράσινο φως για την επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντά της, έσπευσαν να τονίσουν αξιωματούχοι του Παλατιού, γράφει η εφημερίδα Daily Mail.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαγιόρκα: Το «υπόγειο του τρόμου» - Κρατούσε την ανήλικη θετή του κόρη ως σκλάβα του σεξ από το 2019

ΕΛΑΣ: Φωτογραφίες και βίντεο από την κατάσχεση των 100 κιλών κοκαΐνης σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά

Θεσσαλονίκη: Με εγκαύματα στο 60% του σώματός της η 2χρονη - Από στατικό ηλεκτρισμό η ανάφλεξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr