ΗΠΑ: Τηλεπαρουσιάστρια φαίνεται να κατάπιε μία μύγα ενώ εκφωνούσε δελτίο ειδήσεων - Δείτε βίντεο

Κάποιοι ακόλουθοι της Vanessa Welsh στα social media υποστήριξαν ότι κατάπιε μία βλεφαρίδα και όχι έντομο

Πιστή στο καθήκον της, μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος σε κανάλι της Βοστώνης, καθώς εκφωνούσε το δελτίο ειδήσεων, κατάπιε μία μύγα «on air».

«Ή μήπως ήταν απλώς μια βλεφαρίδα;» διερωτώνται πολλοί ακόλουθοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είδαν το σχετικό βίντεο που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της η αμερικανική εφημερίδα New York Post.

Η Vanessa Welch, παρουσιάστρια του πρωινού ειδησεογραφικού μαγκαζίνο «Boston 25», δέχεται τις τελευταίες ώρες επαίνους από το κοινό καθώς δεν κατάφερε ούτε να χάσει τον ρυθμό της αλλά και ούτε να κάνει γκριμάτσα, όταν ένιωσε να πέφτει κάτι στο στόμα της στη διάρκεια του δελτίου.



Όπως αναφέρει το αμερικανικό δημοσίευμα, απτόητη η Vanessa φαίνεται να καταπίνει το έντομο δείχνοντας απίστευτη δύναμη στη διάρκεια αυτού του δυσάρεστου και απρόοπτου συμβάντος.

Οι ακόλουθοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θαύμασαν την ικανότητά της να παραμείνει συγκεντρωμένη στη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης. «Αυτός είναι επαγγελματισμός », έγραψε ένας ακόλουθος. «Ούτε καν μπερδεύτηκε. Κορυφαίος επαγγελματισμός», τόνισε ένας άλλος. Υπήρξαν και κάποιοι που ζήτησαν από το κανάλι να της κάνει αύξηση.

Οι περισσότεροι πάντως που παρακολούθησαν το βίντεο, το οποίο έχει περισσότερα από 250.000 likes στο Instagram, ισχυρίστηκαν ότι το άγνωστο αντικείμενο που αρχικά βρισκόταν στο μάτι της, φαίνεται να είναι μια μαύρη μύγα. Αλλά όμως έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι απλώς ήταν μια βλεφαρίδα που έπεσε στο στόμα της.

«Φαίνεται περισσότερο σαν να φοράει ψεύτικες βλεφαρίδες και μία από αυτές να ξεκόλλησε», σχολίασε μια γυναίκα, όπως γράφει η εφημερίδα «New York Post».



Ειδήσεις σήμερα:

Ανατριχιαστικοί «οδηγοί για sextortion» διαθέσιμοι προς πώληση στα social media - Tι αποκάλυψε έρευνα του BBC

Δικαστήριο αποφάσισε αποζημίωση €200.000 για θάνατο 65χρονου από αγέλη σκύλων στην Πυλαία

35χρονος μαχαίρωσε τον εργοδότη του σε καφετέρια στη Σκιάθο - «Το έκανα γιατί έτσι μου ήρθε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr