Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μήνυμά της για την εξαφάνιση του θετού αδερφού της

«Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας» τονίζει μεταξύ άλλων

Εδώ και δέκα ημέρες αγνοείται ο θετός αδερφός της Τατιάνας Μπλάτνικ, Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, ο οποίος εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού.

Με μήνυμά της στα social media η Τατιάνα Μπλάτνικ, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης αλλά και σε όσους εργάζονται μέρα και νύχτα ψάχνοντάς τον. «Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας» τονίζει μεταξύ άλλων.

«Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας. Κάθε πληροφορία που μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά» προσθέτει.

Δείτε την ανάρτησή της:


Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Πριν από δέκα ημέρες, ο αδερφός μου, ο αδερφός μας, ο Atti, εξαφανίστηκε. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τα  μηνύματα αγάπης και υποστήριξης αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μέρα και νύχτα ψάχνοντάς τον.

Σημαίνει τα πάντα για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τον αδερφό μας που εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας. Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας. Κάθε πληροφορία που μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Live Ολυμπιακός-Φιορεντίνα: Λεπτό προς λεπτό στον μεγάλο τελικό του Conference League

Πάτρα - Σύζυγος 57χρονης κομμώτριας: «Δύο ώρες μετά την επέμβαση έφυγε, της το παρουσίασαν σαν κάτι ανώδυνο»

Τραγωδία στο Άμστερνταμ: Κινητήρας αεροσκάφους «ρούφηξε» άνθρωπο μπροστά στα μάτια επιβατών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr