Στόρμι Ντάνιελς: Το κορίτσι από το Μπατόν Ρουζ που έφτασε στην κορυφή της βιομηχανίας του σεξ και «γκρέμισε» τον Τραμπ

Στόρμι Ντάνιελς: Το κορίτσι από το Μπατόν Ρουζ που έφτασε στην κορυφή της βιομηχανίας του σεξ και «γκρέμισε» τον Τραμπ

Η γυναίκα που «έκαψε» τον πρώην πρόεδρο ξεκίνησε την καριέρα της από τα στριπ κλαμπ του αμερικανικού Νότου - Η σύντομη συνάντηση με τον Τραμπ έμελλε να είναι... μοιραία για εκείνον, καθώς οδήγησε στην καταδίκη του

arthrou-stormy-grammy
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Στόρμι Ντάνιελς ξαναβρέθηκαν στον ίδιο χώρο, πριν από λίγες ημέρες, κατά τη δίκη του πρώην προέδρου στη Νέα Υόρκη, για πρώτη φορά έπειτα από 18 χρόνια. Η ένταση ήταν εμφανής σε όσα συνέβησαν.

Μάρτυρας σε μια δίκη που την αφορά άμεσα, για τα χρήματα που της έδωσε ο Τραμπ για να μην μιλήσει, η Ντάνιελς ήταν στην αρχή νευρική. Μιλούσε ακατάπαυστα -σε σημείο να της κάνουν παρατήρηση να μην μιλά τόσο γρήγορα- αλλά στην πορεία ανέκτησε την ψυχραιμία της και μίλησε γι' αυτές τις λίγες ώρες που πέρσαν μαζί και τελικά οδήγησαν στην καταδίκη του Τραμπ.

Αργότερα, μία από τις δικηγόρους του Τραμπ επιτέθηκε κατά της Ντάνιελς και της αξιοπιστίας της, φέρνοντας τις δύο γυναίκες σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση. Λίγο πολύ της είπε ότι τα της ερωτικής επαφής ήταν προϊόν της φαντασίας της (ο Τραμπ έχει αρνηθεί αυτό το σημείο).

Μπορεί να κατανοήσει κανένας πολύ καλά πώς και γιατί αυτοί οι δύο άνθρωποι και ο περίγυρός τους είχαν νεύρα τεντωμένα. Από την αποκάλυψη της συνάντησης των δυο τους, η φήμη της Στόρμι εκτοξεύτηκε, αυτή του Ντόναλντ παρά λίγο να καταρρακωθεί.

Κλείσιμο
stormy_daniels_2


Η 45χρονη σήμερα Στόρμι Ντάνιελς γεννήθηκε στη Λουζιάνα στον αμερικανικό Νότο, και μεγάλωσε στην πρωτεύουσά της, το Μπατόν Ρουζ. Το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ.

Μεγάλωσε κοντά σε μια μητέρα που την παραμελούσε, όπως έλεγε αργότερα. Από το λύκειο κιόλας, η Στέφανι ήταν οικονομικά ανεξάρτητη, πιάνοντας δουλειά στα 17 της ως χορεύτρια σε στριπ κλαμπ. Μέσα σε δυο βράδια «έβγαζα περισσότερα από όσα έβγαζα ένα οκτάωρο φτυαρίζοντας κοπριές», έλεγε αργότερα.

Από το κλαμπ το πέρασμα στον χώρο του πορνό -μπροστά από την κάμερα και ως σκηνοθέτρια- δεν άργησε να έλθει. Πήρε το ψευδώνυμό της από τη Στορμ, την κόρη του μπασίστα των Mötley Crüe, του Nikki Sixx, και το αγαπημένο της ποτό, το ουίσκι Jack Daniel’s.

Ως ηθοποιός και αργότερα σκηνοθέτρια ερωτικών ταινιών στο Λος Άντζελες απέσπασε βραβεία AVN, τα «Όσκαρ» του χώρου του πορνό. Εν τω μεταξύ, έκανε και κάποιες εμφανίσεις σε χολυγουντιανές ταινίες όπως στο «The 40-Year-Old Virgin» και στο «Knocked Up».

stormy_daniels_mgz


Η μοιραία συνάντηση ανάμεσα στον 60άρη επιχειρηματία και την 27χρονη ηθοποιό έγινε τον Ιούλιο του 2006, στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ για διασημότητες. Ο Τραμπ ήταν μόνος -η σύζυγός του Μελάνια απουσίαζε, γιατί μόλις είχε γεννήσει τον γιο τους.

Από τη διήγηση της Ντάνιελς γνωρίζουμε ότι της ζήτησε να φάνε μαζί σε ξενοδοχείο στη λίμνη Ταχόε, μεταξύ Καλιφόρνιας και Νεβάδας. Αν και δεν ήθελε η ίδια, ο ατζέντης της επέμεινε και τελικά πήγε. Της άνοιξε φορώντας μεταξωτές πιτζάμες, αλλά, όταν βγήκε η ίδια από το μπάνιο, τον βρήκε στο κρεβάτι με μποξεράκι και μπλουζάκι.

Από τημ ερωτική επαφή τους (που ήταν συναινετική, αλλά χωρίς προφυλακτικό) η Στόρμι Ντάνιελς είχε να θυμηθεί πάρα πολλά: από τη συμπεριφορά του Τραμπ κατά το ραντεβού μέχρι και αρκετά πικάντικες λεπτομέρειες σχετικά με τα απόκρυφα σημεία του σώματος του πρώην προέδρου.

Όπως σημειώνει το BBC, ακόμη και ο δικαστής παρατήρησε ότι «κάποια πράγματα καλό θα ήταν να μην είχαν ειπωθεί».

Για ένα διάστημα η Ντάνιελς κράτησε επαφή με τον Τραμπ που της είχε προσφέρει μάλιστα και την ευκαιρία να εμφανιστεί στο επιχειρηματικό ριάλιτι που παρουσίαζε, το Apprentice, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ. Έκτοτε δεν είδαν ο ένας τον άλλο.

stormy_daniels_09


Δέκα χρόνια αργότερα, το 2016, με τον Τραμπ να έχει ριχτεί στην εντέλει νικηφόρα μάχη για τον Λευκό Οίκο, η αγωνία του επιτελείου του ήταν να μην βγαίνουν στο προσκήνιο ιστορίες που ίσως αμαυρώσουν την εικόνα του ενόψει της αναμέτρησης.

Ο φίλος του Ντέιβιντ Πέκερ από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer και το επιτελείο του Τραμπ, αλλά κυρίως ο τότε έμπιστος συνεργάτης του Μάικλ Κόεν ενορχήστρωσαν ένα σχέδιο «θαψίματος» ιστοριών που θίγουν τον Τραμπ. Με λίγα χρήματα αυτού οι πρωταγωνίστριες θα μπορούσαν να σιωπήσουν.

Η σιωπή της Ντάνιελς εξαγοράστηκε για 130.000 δολάρια από τον Κόεν. Η ίδια είπε ότι την πίεσαν νομικά, ότι δέχτηκε και κάποια σωματική βία και ότι πήρε τα χρήματα από ανησυχία για την ασφάλεια της οικογένειάς της.

Ο τρόπος με τον οποίο αυτό πέρασε στα έξοδα της εταιρείας αποδείχτηκε εκ των υστέρων ποινικά κολάσιμος. Αμφίβολη αποδείχτηκε και η «διάρκεια» της σιωπής της Ντάνιελς για το περιστατικό.

Αργότερα η (κατά δήλωσή της Ρεπουμπλικανή) Ντάνιελς έλεγε ότι το 2011 ένας άγνωστος την είχε πλησιάσει σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Λας Βέγκας, ενώ ήταν με τη νεογέννητη κόρη της, για της πει «να αφήσει ήσυχο τον Τραμπ» και ότι «θα ήταν κρίμα να πάθει κάτι το κοριτσάκι». Αυτό συνέβη όταν είχε δεχτεί να μιλήσει σε περιοδικό για τη σχέση της με τον Τραμπ. Εταιρεία που σχετιζόταν με τον Κόεν την απείλησε και με αγωγή 20 εκατ. δολαρίων αν έσπαγε τη ρήτρα εμπιστευικιότητας.

Οι καταγγελίες βγήκαν στο φως στο σύνολό τους μόλις το 2018. Ο πρόεδρος πλέον Τραμπ τα αρνήθηκε όλα, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική επαφή. Μετα όμως παρενέβη η Δικαιοσύνη και έτσι μια σχέση της μιας βραδιάς οδήγησε ένα πρώην και εκ νέου υποψήφιο πρόεδρο στην πρώτη ποινική του καταδίκη - ίσως μάλιστα και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.



Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Άγνωστος πυροβόλησε 50χρονο μέσα σε νεκροταφείο - «Φέρε τα λεφτά αλλιώς σε καθάρισα»

Ομόνοια: Ελεύθερος υπό όρους ο άνδρας που κατηγορείται ότι έδειρε και βίασε την 33χρονη

Πακιστάν: Συνελήφθη γυναίκα που σκότωσε την κόρη της γιατί αρνήθηκε τον γάμο που της ετοίμαζαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης