Ευρωεκλογές 2024 - Μελόνι: Κάλεσμα στους Ιταλούς - «Είναι σημαντικό να πάτε να ψηφίσετε»

Ευρωεκλογές 2024 - Μελόνι: Κάλεσμα στους Ιταλούς - «Είναι σημαντικό να πάτε να ψηφίσετε»

Μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός της «Αδέλφια της Ιταλίας»

meloni
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός της «Αδέλφια της Ιταλίας», στην Πλατεία του Λαού της Ρώμης, αναφέρθηκε στην σημασία που η ίδια δίδει στην αναμέτρηση των ευρωεκλογών της 8ης και της 9ης Ιουνίου.

«Όλοι οι Ιταλοί πρέπει να καταλάβουν ότι η ψήφος τους για τις ευρωεκλογές είναι καθοριστικής σημασίας. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής, είναι πολύ σημαντικό να πάτε να ψηφίσετε», πρόσθεσε η επικεφαλής της συντηρητικής κυβέρνησης της Ρώμης.

Gli occhi del mondo sono rivolti su di noi, ed è nostro compito dimostrare, ancora una volta, di cosa siamo capaci. Viva l'Italia! Viva l'Europa delle Nazioni! Viva Fratelli d’Italia!

Posted by Giorgia Meloni on Saturday, June 1, 2024


Κλείσιμο
Η Μελόνι ζήτησε «βιώσιμες υποχρεώσεις» σε ό,τι αφορά την πράσινη ανάπτυξη, περισσότερες επενδύσεις, από μέρους της Ευρώπης στον τομέα της ασφάλειας και έλεγχο των εξωτερικών συνόρων της Ένωσης, «με στόχο να σταματήσουν οι αναχωρήσεις των παράτυπων μεταναστών».

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, τέλος, αναφέρθηκε σε δήλωση του υποψηφίου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν Νίκολας Σμιτ ο οποίος, σύμφωνα με την Μελόνι, «την κατηγόρησε ότι δεν ακολουθεί δημοκρατικές μεθόδους» και εκφράστηκε με τον ίδιο τρόπο για την ευρωομάδα των Συντηρητικών, της οποίας προεδρεύει η ίδια.

Η επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης ζήτησε από την Έλι Σλάιν, γραμματέα του ιταλικού κεντροαριστερού «Δημοκρατικού Κόμματος», να πάρει θέση επί του θέματος και «να πει ανοικτά αν συμφωνεί ή διαφωνεί με την δήλωση αυτή του Σμιτ».

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του μικρού Νικόλα - Η μητέρα του ήταν με το μωρό στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας

Ξάνθη: Οδύνη στην κηδεία του 20χρονου Αλέξανδρου που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Σπαρακτικά τα μηνύματα, «έφυγες λεβέντη μας άδικα»

Βραζιλία: Ψάχνουν γυναίκα... αράχνη - Φίλησε τον επιχειρηματία φίλο της και του έδωσε δηλητηριασμένο γλυκό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης