Ιταλία: Η στιγμή που ΙΧ πέφτει στα διόδια - Αυτά είναι τα τρία θύματα του τροχαίου, δείτε βίντεο

Ιταλία: Η στιγμή που ΙΧ πέφτει στα διόδια - Αυτά είναι τα τρία θύματα του τροχαίου, δείτε βίντεο

Συνεχίζονται οι έρευνες - Πώς σώθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες του τρίτου οχήματος που ενεπλάκη

italia-troxaio-diodia-1
Θλίψη και τρόμο προκαλούν τα πλάνα από τα βίντεο στα οποία αποτυπώνεται η τραγική στιγμή του τροχαίου, σε διόδια αυτοκινητόδρομου, στο ύψος της πόλης Λιβόρνο στην κεντρική Ιταλία, με τρεις νεκρούς και πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά. 

Όλα συνέβησαν όταν αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε δύο οχήματα στην ουρά, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στη δομή της πύλης των διοδίων. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 13:00, την Κυριακή, σε ώρα που κυκλοφορούσαν πολλά οχήματα. 

Tα τρία αυτοκίνητα τα οποία ενεπλάκησαν στο δυστύχημα, όλα κατεστραμμένα. Οι τρεις άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Corriere Fiorentino, ένα ζευγάρι Γερμανών, ηλικίας 61 και 68 ετών, που ταξίδευαν από το Άουγκσμπουργκ προς τη Ρώμη, και με το Honda ΙΧ τους έπεσαν με φόρα σε Fiat 500, το οποίο ήταν σταματημένο στον σταθμό διοδίων και οδηγός του ήταν 21χρονος, ο οποίος σκοτώθηκε.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο, η στιγμή της σύγκρουσης:

Κλείσιμο

Το ζευγάρι Γερμανών ήταν ο 61χρονος Robert Friendrich Fendt και η σύζυγός του, η 68χρονη Maria Cornelia Schubert.

troxaio-45414
Ο 21χρονος Marco Acciai από τη Φλωρεντία
και συνοδηγός του ήταν μια γυναίκα 29 ετών η οποία τραυματίστηκε μαζί με άλλους πέντε στο σοκαριστικό τροχαίο. Ανάμεσα στους τραυματίες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μια 63χρονη γυναίκα, δύο μικρά αδέλφια ηλικίας τριών και έξι ετών και η μητέρα τους ηλικίας 35 ετών, όπως και ο εισπράκτορας διοδίων, ένας 44χρονος από την Τσετσίνα, ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ μετά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου πάνω του.



Το τρίτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Αυστριακών με την κόρη τους, τραυματίστηκε από την καραμπόλα. Ο πατέρας δήλωσε σώθηκαν χάρη στις στοιβαγμένες αποσκευές τους: «Είναι θαύμα, η κόρη μου δεν έχει ούτε μια γρατζουνιά, παρά το σπασμένο πίσω παράθυρο. Μπήκα στα διόδια, πλήρωσα και έφυγα, ξαφνικά κάτι μας χτύπησε δυνατά. Η κόρη μου ήταν στο πίσω κάθισμα, ευτυχώς είχαμε γεμάτο το πορτμπαγκάζ και τα τζάμια έπεσαν στις βαλίτσες. Χωρίς να το σκεφτώ, πάτησα γκάζι και βγήκαμε από την καταστροφή, αλλά από πίσω υπήρχε η κόλαση».








Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται, ενώ ακόμη δεν είναι σαφές γιατί ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ δεν σταμάτησε. Το ερώτημα είναι εάν οδηγούσε ενώ ήταν άρρωστος ή εάν υπήρχε πρόβλημα με το αυτοκίνητο. 

Ειδήσεις σήμερα:

Gov.gr wallet: Στο κινητό τα ακίνητα, τα ασφαλιστικά δεδομένα, ακόμη και τα κατοικίδια

Καιρός - Κολυδάς: Έρχονται 38άρια από την Τρίτη - Ενίσχυση των βοριάδων την Παρασκευή

Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο με τον Παντελίδη: Ιερόδουλη να ήμουν, δεν δικαιούμαι αποζημίωση εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης