Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσική πυραυλική επίθεση στο Ντνίπρο - Οκτώ τραυματίες, μεταξύ τους δύο παιδιά

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσική πυραυλική επίθεση στο Ντνίπρο - Οκτώ τραυματίες, μεταξύ τους δύο παιδιά

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε δύο πυραύλους κρουζ Iskander-K - Τα συντρίμμια είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε μη στρατιωτικές υποδομές

dnipro_epithesi
Ρωσική πυραυλική επίθεση στην πόλη Ντνίπρο, στην κεντρική Ουκρανία, ειχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, και να προκληθούν ζημιές σε μη στρατιωτικές υποδομές νωρίς σήμερα το πρωί, όπως δήλωσαν οι ουκρανικές αρχές.

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε δύο πυραύλους κρουζ Iskander-K στην περιοχή. Τα συντρίμμια τους είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε μη στρατιωτικές υποδομές, να ξεσπάσει πυρκαγιά και να τραυματιστούν κάτοικοι, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Σέρχι Λίσακ.



Κλείσιμο
Εκτός από έξι ενηλίκους, τραυματίστηκαν επίσης ένα αγόρι ηλικίας ενός μήνα και ένα 17χρονο παιδί, με βάση τις πρώτες πληροφορίες από τον κυβερνήτη και τις κρατικές υπηρεσίες παροχής έκτακτης βοήθειας.



Εξαιτίας της επίθεσης, αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές ενώ έσπασαν τα τζάμια σε πολυκατοικίες και σε ένα νοσοκομείο, όπως ανέφερε μέσω Telegram ο Λίσακ. Ο δήμαρχος του Ντνίπρο Μπόρις Φιλάτοφ προσέθεσε ότι τουλάχιστον 47 κατοικίες και ένα σχολείο υπέστησαν ζημιές.

Οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν επίσης τέσσερα drones κατά τη διάρκεια νυχτερινής επίθεσης. Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε δύο από αυτά στην βόρεια περιοχή του Τσερνίχιβ.


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Δείτε τις απαντήσεις

Συνελήφθησαν οι γονείς της 29χρονης που την υποχρέωναν να ζει σε ξύλινο κλουβί στην Καλαμάτα


Ο 37χρονος στην Χαλκίδα έσφαξε και λήστεψε την 63χρονη σε 20 λεπτά - Μετά πήγε να παίξει τα χρήματα στον τζόγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης