Τομ Κρουζ: Προσπάθησε καταλάθος να μπει στο αυτοκίνητο του πρωθυπουργού της Βρετανίας

Τομ Κρουζ: Προσπάθησε καταλάθος να μπει στο αυτοκίνητο του πρωθυπουργού της Βρετανίας

Σε βίντεο, που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κρούζ φαίνεται να προσπάθησε κατά λάθος να μπει στο αυτοκίνητο του Σουνάκ

arthrou-cruise-sunak
Σε πολλούς έχει συμβεί να μπερδέψουν το αυτοκίνητό τους με κάποιου άλλου, αλλά ο αστέρας του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού φέρεται να προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σουνάκ, ο οποίος βρίσκεται εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας.

Σε βίντεο, που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κρούζ φαίνεται να προσπάθησε κατά λάθος να μπει στο αυτοκίνητο του Σουνάκ μετά την προσγείωσή του στο ελικοδρόμιο του Λονδίνου στο Battersea, στο κεντρικό σημείο της πόλης. Το βίντεο καταγράφηκε και αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει η Politico.

@adi101010 #tomcruise #rishisunak #tom #cruise #rishi #sunak #missionimpossible #topgun #tory #election #oops #oopsie #fyp #fypage #london #england #uk #battersea ♬ Mission Impossible (Main Theme) - Favorite Movie Songs


Κλείσιμο
Η πόρτα του αυτοκινήτου του Σουνάκ  δεν άνοιξε και στη συνέχεια ο χαμογελαστός Τομ Κρουζ φαίνεται να περπατάει προς το σωστό όχημα και να ζητά συγγνώμη λίγο πριν φτάσει ο Βρετανός πρωθυπουργός και η συνοδεία του.

Ο Τομ Κρουζ βρίσκεται στην Αγγλία για τα γυρίσματα του τελευταίου μέρους της σειράς ταινιών Mission Impossible, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Δείτε τις απαντήσεις

Συνελήφθησαν οι γονείς της 29χρονης που την υποχρέωναν να ζει σε ξύλινο κλουβί στην Καλαμάτα


Ο 37χρονος στην Χαλκίδα έσφαξε και λήστεψε την 63χρονη σε 20 λεπτά - Μετά πήγε να παίξει τα χρήματα στον τζόγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης