Ο Τραμπ αφήνει να εννοηθεί ότι θα ασκήσει διώξεις στους αντίπαλούς του αν γίνει πρόεδρος

Ο Τραμπ αφήνει να εννοηθεί ότι θα ασκήσει διώξεις στους αντίπαλούς του αν γίνει πρόεδρος

Είναι πολύ πιθανό να συμβεί και σε αυτούς το ίδιο, είπε σε δηλώσεις του – Στελέχη στο περιβάλλον του τον πιέζουν να στραφεί κατά του εισαγγελέα που τον μήνυσε

trump_diki_xr
Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι, εάν κερδίσει στις εκλογές του Νοεμβρίου, οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν παρόμοιες διώξεις με αυτές που αντιμετώπισε ο ίδιος.

«Μας οδηγούν σε ένα τρομερό δρόμο και είναι πολύ πιθανό να πρέπει να συμβεί σε αυτούς», δήλωσε την Τρίτη στο συντηρητικό τηλεοπτικό δίκτυο Newsmax, αναφερόμενος στην πρόσφατη καταδίκη του για τα χρήματα που κατέβαλε για να εξαγοράσει τη σιωπή της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Ο Τραμπ καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα για 34 κακουργήματα.

«Αυτό σημαίνει ότι ο επόμενος πρόεδρος θα το κάνει σε αυτούς; Αυτό είναι πραγματικά το ερώτημα», είπε ακόμη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που αφήνει να εννοηθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ότι θα κυνηγήσει τους πολιτικούς του εχθρούς, αν κερδίσει ξανά τον Λευκό Οίκο.

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, όπως σημειώνει το Axios, ακόμη και οι κορυφαίοι σύμμαχοι του Τραμπ είναι πιθανόν να πιέσουν για τη διερεύνηση, τη δίωξη και ακόμη και τη φυλάκιση του εισαγγελέα Άλβιν Μπραγκ, ο οποίος άσκησε τις κατηγορίες εναντίον του Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Ο πρώην πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία έχει καταστήσει την τιμωρία των πολιτικών του αντιπάλων κεντρικό μέρος της προεδρικής του εκστρατείας, υπονοώντας μεταξύ άλλων ότι θα μπορούσε να ορίσει ειδικό εισαγγελέα για να ερευνήσει τον Μπάιντεν, αν επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.



Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΑΣ: Η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Κυψέλη - Δείτε το βίντεο

McDonald's: Bic Mac τέλος στην ΕΕ - Έχασαν το εμπορικό σήμα μετά από δικαστική μάχη με μικρή ιρλανδική εταιρεία

Σον Μπιν: Πορτιέρης άρπαξε τον ηθοποιό από τον λαιμό επειδή δεν έσβηνε το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης