Σύμη: 5η μέρα ερευνών για τον Μάικλ Μόσλεϊ - Οι επικίνδυνες σπηλιές και η συμπληρωματική κατάθεση της συζύγου

Σύμη: 5η μέρα ερευνών για τον Μάικλ Μόσλεϊ - Οι επικίνδυνες σπηλιές και η συμπληρωματική κατάθεση της συζύγου

Και τα παιδιά του αγνοούμενου στις έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα τους

mosley1-arthrou
Κανένα ίχνος του αγνοούμενου Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ δεν έχει βρεθεί, με τις έρευνες να συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα στο νησί της Σύμης.

Οι έρευνες εστιάζονται πάνω από το Πέδι, στη βραχώδη έκταση καθώς κάμερες ασφαλείας των εστιατορίων έχουν καταγράψει τον Βρετανό δημοσιογράφο να κατευθύνεται προς το βουνό και στη συνέχεια να χάνονται τα ίχνη του.

Οι έρευνες των πυροσβεστών θα συνεχιστούν και σήμερα στο συγκεκριμένο κομμάτι γιατί, σύμφωνα με τους κατοίκους που γνωρίζουν καλά την περιοχή, αναφέρουν ότι υπάρχει ένα δίκτυο σπηλαίων που βρίσκεται σε μια γραφική παραλία κι αποτελείται από δεκάδες τούνελ που μπορούν γρήγορα να γεμίσουν με θαλασσινό νερό. Στις έρευνες συνδράμει και ένα ελικόπτερο που εστάλη από την Αθήνα, drone που ψάχνουν σε δυσπρόσιτες περιοχές και ένας αστυνομικός σκύλος ανιχνευτής που χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό του δημοσιογράφου.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα τους συμμετέχουν και τα παιδιά του εξαφανισμένου δημοσιογράφου, ενώ συνομιλούν συνεχώς για τις εξελίξεις με τους ξένους ανταποκριτές που έχουν έρθει από το Λονδίνο για να καλύψουν την υπόθεση.

Κλείσιμο
Η σύζυγος του παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ έδωσε χτες το πρωί μια συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς της Σύμης, οι οποίοι της ζήτησαν να τους περιγράψει τι είχε πάνω του φεύγοντας από την παραλία, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί.

Η ίδια ανέφερε ότι είχε χακί τσάντα, νερό, πορτοφόλι κι ένα απλό ρολόι. Τους ανέφερε ότι ήταν υγιέστατος αλλά έπαιρνε ένα χάπι για τη χοληστερίνη.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ελεγχθεί όλα τα εισιτήρια των ανθρώπων που φεύγουν από το νησί από την ημέρα που έγινε γνωστή η εξαφάνιση, αλλά δεν βρέθηκε ότι ήταν ανάμεσά τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές 2024: Άνοιξαν οι κάλπες - Πού και πώς ψηφίζουμε

Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πότε έρχεται ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού

Συνεχίζονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης