Γαλλίας: Χόλιγουντ θύμιζε χθες το Ελιζέ στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Μακρόν προς τιμήν του Μπάιντεν

Οι οικοδεσπότες, Εμανουέλ και Μπριζίτ, υποδέχτηκαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους με τις «πρώτες κυρίες» της Γαλλίας και των ΗΠΑ να συνδυάζουν τη γαλλική κομψότητα και την αμερικανική λάμψη

Πασαρέλα έκαναν οι επίσημοι προσκεκλημένοι στο δείπνο που παρέθεσε χθες στο Μέγαρο των Ηλυσίων ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προς τιμήν του Αμερικανού ομολόγου του, Τζο Μπάιντεν.

Οι οικοδεσπότες, Εμανουέλ και Μπριζίτ, υποδέχτηκαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους με τις «πρώτες κυρίες» της Γαλλίας και των ΗΠΑ να συνδυάζουν τη γαλλική κομψότητα και την αμερικανική λάμψη, όπως γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Η σύζυγος του Μακρόν, Μπριζίτ, επέλεξε μία λευκή τουαλέτα σε ίσια γραμμή ενώ η Τζιλ Μπάιντεν συνδύασε ένα μαύρο κομψό φόρεμα μια μία λευκή μακριά ζώνη που σερνόταν στο έδαφος. Και οι δύο «πρώτες κυρίες» είχαν τα μαλλιά τους κότσο.

Η χθεσινή βραδιά θύμιζε Χόλιγουντ, όπως επισημαίνει το γαλλικό Gala, καθώς οι επίσημοι προσκεκλημένοι έδωσαν ρεσιτάλ μόδας.

Οι κάμερες απαθανάτισαν το πρώην προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και την πανέμορφη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι που και αυτή προτίμησε για την περίσταση ένα λευκό outfit.

Το πρώην μοντέλο έκλεψε την παράσταση φορώντας μία τουαλέτα που επιδείκνυε την καλλίπυγη σιλουέτα της.

Αλλά και η Μεξικανή σταρ του κινηματογράφου, Σάλμα Χάγεκ και ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος σύζυγός της, Φρανσουά Ανρί Πινό μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Η γοητευτική ηθοποιός προτίμησε ένα μαύρο φόρεμα το οποίο από τη μέση και πάνω ήταν δαντέλα ενώ το κάτω μέρος είχε σατέν ύφασμα.

Καλεσμένος στο επίσημο δείπνο ήταν και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν τον οποίο συνόδευε η γοητευτική σύζυγός του Έβαν Ράιν.

Και η σύζυγος του Αμερικανού υπουργού φόρεσε μία λευκή τουαλέτα, την οποία συνδύασε με μία μικρή τσάντα στα χρώματα της αστερόεσσας.


Ειδήσεις σήμερα:

Με λευκό μπικίνι στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου

Coldplay: Στιγμιότυπα και ιστορίες μιας αξέχαστης βραδιάς - Απόψε το δεύτερο live στο ΟΑΚΑ

Ο διοικητής που θυσιάστηκε στη Γάζα για να φέρει πίσω τους τέσσερις ομήρους - Το αντίο της γυναίκας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr