Guardian: Η σορός του Δρα Μάικλ Μόσλεϊ εντοπίστηκε στην Αγία Μαρίνα

Guardian: Η σορός του Δρα Μάικλ Μόσλεϊ εντοπίστηκε στην Αγία Μαρίνα

Οι ελληνικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι η σορός ενός άνδρα που πιστεύεται ότι είναι ο αγνοούμενος Βρετανός Μάικλ Μόσλεϊ βρέθηκε στο ελληνικό νησί, σχολιάζει το δημοσίευμα

MOSLEY-1-640x426
Δρ. Μάικλ Μόσλεϊ: Η σορός του παρουσιαστή πιστεύεται ότι εντοπίστηκε στη Σύμη, υποστηρίζουν οι ελληνικές αρχές, όπως γράφει στον τίτλο της η εφημερίδα Guardian.

Ο Βρετανός τηλεοπτικός γιατρός και αρθρογράφος αγνοείται από την Τετάρτη όταν ξεκίνησε να κάνει βόλτα σε παραλία στη Σύμη.

Οι ελληνικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι η σορός ενός άνδρα που πιστεύεται ότι είναι ο αγνοούμενος Βρετανός Μάικλ Μόσλεϊ βρέθηκε στο ελληνικό νησί, σχολιάζει το σχετικό δημοσίευμα.

«Η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας», δήλωσε στην εφημερίδα Guardian ο αντιδήμαρχος του νησιού, Νικήτας Γκρίλας. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι αυτός», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Ο εντοπισμός της σορού έγινε την πέμπτη ημέρα μιας τεράστιας επιχείρησης από αέρος, ξηράς και θάλασσας για να βρεθεί ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και γκουρού σε θέματα υγείας που έκανε δημοφιλή τη διαλειμματική νηστεία 5:2.

Ο 67χρονος Βρετανός εθεάθη για τελευταία φορά την Τετάρτη, όταν ξεκίνησε πεζοπορία κατά μήκος της παραλίας του Αγίου Νικόλα στο νησί της Σύμης στις 13.30μ.μ. τοπική ώρα.

Η σύζυγός του, Δρ. Κλερ Μπέιλι ενημέρωσε την αστυνομία όταν δεν επέστρεψε μέχρι τις 7.30μμ.

Στο νησί ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό του τηλεοπτικού γιατρού, ο οποίος είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του στις εκπομπές «The One Show» και «This Morning».

Independent: Εντοπίστηκε η σορός του Βρετανού τηλεοπτικού γιατρού Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη
Βρέθηκε το πτώμα του Βρετανού τηλεοπτικού γιατρού, Μάικλ Μόσλεϊ, κατά τη διάρκεια εκτεταμένης έρευνας στη Σύμη, δήλωσε Έλληνας αξιωματούχος, όπως γράφει η εφημερίδα Ιndependent.

Σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία, η σορός του εντοπίστηκε την πέμπτη μέρα των ερευνών .

Ο 67χρονος Δρ. Μόσλεϊ εθεάθη τελευταία φορά στην παραλία του Αγίου Νικολάου. Από εκεί αποχώρησε για να πάει για πεζοπορία στην περιοχή Πέδι με κατεύθυνση την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Οι εκτεταμένες επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του συμπεριλάμβαναν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ελικόπτερα, drones, ντόπιους αλλά και αξιωματικούς από τη Σύμη και άλλα μέρη.

Η αστυνομία του νησιού είχε ζητήσει βοήθεια από την ελληνική πυροσβεστική υπηρεσία, προσθέτει το βρετανικό δημοσίευμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές 2024: Άνοιξαν οι κάλπες - Πού και πώς ψηφίζουμε

Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πότε έρχεται ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού


Συνεχίζονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης