Φλόριντα: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή

Φλόριντα: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή

Ο 36χρονος ληστής κρατούσε δύο ομήρους ως ανθρώπινες ασπίδες

sniper_xr
Βίντεο με τον τρόπο, με τον οποίο ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στη Φλόριντα, έδωσε στη δημοσιότητα η τοπική αστυνομία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή και καρφώθηκε στο κεφάλι του ληστή, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους δύο ομήρους, τους οποίους είχε σαν ανθρώπινες ασπίδες.

Δείτε το βίντεο

Florida SWAT Sniper Shoots Bank Robbery Suspect Through Computer Monitor During a Hostage Situation


Κλείσιμο
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου όταν ένας 36χρονος αποπειράθηκε να ληστέψει υποκατάστημα της τράπεζας Fort Myers Bank of America.

Ο ληστής είχε πει τότε στους αστυνομικούς ότι είχε πάνω του μια βόμβα, με τον διαπραγματευτή να προσπαθεί, αρχικά, να τον πείσει να παραδοθεί.

Όταν, όμως, ο ληστής έβγαλε ξαφνικά ένα μαχαίρι και το έβαλε στο λαιμό της μιας εκ των ομήρων, οι αστυνομικοί ανέλαβαν δράση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ελεύθερος σκοπευτής της ομάδας των SWAT (σ.σ. τα αμερικανικά ΕΚΑΜ) έβαλε την καραμπίνα του στον ώμο ενός συναδέλφου του και πυροβόλησε.

Η σφαίρα, αφού διαπέρασε την οθόνη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, χτύπησε στο κεφάλι τον ληστή, ο οποίος κατέρρευσε ακαριαία.

«Τέτοιοι πυροβλισμοί είναι συνήθεις σε εκπαιδεύσεις ελεύθερων σκοπευτών για τέτοια ακραία περιστατικά» εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας προσθέτοντας πως «λόγω της περιορισμένης έκθεσης του υπόπτου, ο ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε με τη σφαίρα να διαπερνά την οθόνη του υπολογιστή πριν να καρφωθεί στο μέτωπο του δράστη».


Ειδήσεις σήμερα:

Μάριος Ηλιόπουλος, ο ισχυρός της ακτοπλοΐας: Τα μεγάλα πάθη και ένα ασφαλιστικό θρίλερ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε - Από τους «δαίμονες» στην αγκαλιά της ωραίας Ελένης με βαριά κληρονομιά

«Την πήγα στο χωράφι και τη σκότωσα» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 11χρονης στην Ηλεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης