Όπρα Γουίνφρεϊ: Είμαι καλύτερα, ήταν απλώς ένας ιός, λέει για τα στομαχικά προβλήματα

Όπρα Γουίνφρεϊ: Είμαι καλύτερα, ήταν απλώς ένας ιός, λέει για τα στομαχικά προβλήματα

Ήμουν στα επείγοντα, εντελώς αφυδατωμένη εξήγησε στην επιστήθια φίλη της η παρουσιάστρια σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

oprah__1_
Σε έναν ιό που ταλαιπώρησε και άλλα μέλη της οικογένειάς της απέδωσε η Όπρα Γουίνφρεϊ τη σύντομη νοσηλεία της με προβλήματα στο στομάχι.

Μία ημέρα μετά την αποκάλυψη της στενής φίλης της Γκέιλ Κίνγτκ ότι μπήκε στο νοσοκομείο, η ίδια η Κινγκ μίλησε με την Γουίνφρεϊ μέσω βίντεοκλήσης για να δώσει εξηγήσεις. Όπως είπε δεν έγινε κανονική εισαγωγή, αλλά παρέμεινε στα επείγοντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gayle King (@gayleking)


Κλείσιμο
Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, όπως αναφέρει το People, η Κινγκ μίλησε με τη Γουίνφρεϊ με την τελευταία να επιβεβαιώνει ότι δεν νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο.

«Δεν είπα ότι μπήκες σε νοσοκομείο, είπα ότι είχες κάτι στο στομάχι», είπε με τη σειρά της η Κίνγκ.

«Ήμουν στα επείγοντα, εντελώς αφυδατωμένη», απάντησε η Γουίνφρεϊ. «Το στόμα μου ήταν ξερό και δεν μπορούσα να συγκρατήσω αρκετό νερό για να ενυδατωθώ, οπότε πήγα στα επείγοντα, αυτό είναι όλο», είπε.

Και όπως είπε ακόμη η Γουίνφρεϊ «δεν είμαι 100% καλά, είμαι στο δρόμο για το 100%». Όπως πρόσθεσε, άλλα πέντε άτομα στο σπίτι της είχαν αρρωστήσει από τον ίδιο ιό.

Η Κίνγκ ρώτησε τη φίλη της αν προσβλήθηκε από το γεγονός ότι μοιράστηκε τα νέα για την υγεία της. Όχι, απάντησε η Γουίνφρεϊ, «νόμιζα ότι αυτό που προσπαθούσες να κάνεις ήταν να εξηγήσεις γιατί δεν ήμουν εκεί και να το κάνεις αυτό με οριστικό τρόπο».

Χθες η επιστήθια φίλη της τηλεπαρουσιάστριας είπε ότι η Όπρα αφυδατωμένη και με έντονους πόνους στο στομάχι νοσηλεύτηκε με ένα πρόβλημα που την ταλαιπώρησε αρκετά.

Η 70χρονη Αφροαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια είχε εμετούς και διάρροια.

Το πρόβλημα υγείας της Όπρα εκδηλώθηκε πέντε μήνες αφότου η ίδια είχε παραδεχτεί ότι έχει λάβει φάρμακα για να χάσει βάρος, όπως το Ozempic, αναφέρει η εφημερίδα New York Post.

«Η Όπρα είχε κάτι σαν στομαχική ίωση, κατέληξε στο νοσοκομείο με αφυδάτωση, οι γιατροί της χορήγησαν ενδοφλέβιo αντιβιωτικό, έτσι ήταν κάτι πολύ σοβαρό», συνέχισε η ίδια.

Gayle King Shares TMI Confession About Oprah's Recent Hospitalization | E! News


Όταν ρωτήθηκε για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας της Όπρα, η Γκέιλ έσπευσε να καθησυχάσει το τηλεοπτικό κοινό: «Θα γίνει καλά», είπε στο πρωινό μαγκαζίνο του αμερικανικού δικτύου «CBS Mornings».

Η Γκέιλ Κινγκ πήρε χθες συνέντευξη από τον μυθιστοριογράφο Ντέιβιντ Βρομπλέβσκι, για την κυκλοφορία του βιβλίου του με τον τίτλο «Familiaris». Το βιβλίο του επιλέχθηκε για τη λέσχη βιβλίου της Όπρα.

Συνήθως, η Όπρα είναι αυτή που παρουσιάζει τις επιλογές της λέσχης βιβλίου της, ωστόσο, χθες, δεν μπορούσε να εμφανιστεί «on air» εξαιτίας του σοβαρού στομαχικού της προβλήματος. Έτσι πήρε αμέσως τηλέφωνο την κολλητή της φίλη Γκέιλ και της ζήτησε να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα της «Daily Mail», η Γκέιλ, αφού ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για τον λόγο της απουσίας της Όπρα, είπε:

«Ελπίζω να μην είναι θυμωμένη μαζί μου που μοιράστηκα αυτές τις πληροφορίες».

Σημειώνεται ότι η Όπρα, η οποία έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για το πρόβλημά της με τα παραπανίσια κιλά, βρέθηκε πρόσφατα στα πρωτοσέλιδα πολλών ξένων εφημερίδων για το ντοκιμαντέρ της σχετικά με τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν φάρμακα για να χάσουν βάρος.

«Είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα για μένα», έχει δηλώσει η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια προσθέτοντας ότι αυτό ισχύει «και για τα εκατομμύρια ανθρώπων που έχουν επηρεαστεί παγκοσμίως και εδώ και χρόνια παλεύουν με το βάρος και την παχυσαρκία».



Ειδήσεις σήμερα:

Αμοργός: Ποιος είναι ο 59χρονος Αμερικανός τουρίστας που εξαφανίστηκε – Συνεχίζονται οι έρευνες

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει και ο Νίκος Παπανδρέου: Ο λόγος άμεσα στους φίλους και στα μέλη για Αλλαγή

Ο Μακρόν έγινε... Manu Chao: Το λογοπαίγνιο και η φωτογραφία που έγιναν viral
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης