Πριγκίπισσα Άννα: Τα πάει καλά, αργά αλλά σταθερά, λέει ο σύζυγός της

Ο βασιλιάς Κάρολος έστειλε «την αγάπη του και τις ευχές του στην πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση»

Η πριγκίπισσα Άννα είναι «μια χαρά», δήλωσε ο σύζυγός της, αφού υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό στο κεφάλι και διάσειση που πιστεύεται ότι προκλήθηκε από ένα άλογο.

Σύμφωνα με το BBC, ο αντιναύαρχος Σερ Τίμοθι Λόρενς επισκέφθηκε την πριγκίπισσα Άννα, 73 ετών, στο νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ για δύο ώρες την Τρίτη. Καθώς έβγαινε από την κύρια είσοδο του νοσοκομείου είπε: «Τα πάει καλά, αργά αλλά σταθερά».

Δείτε βίντεο κατά την έξοδο του Σερ Τίμοθι Λόρενς από το νοσοκομείο:



Είναι η δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο για την πριγκίπισσα, αφού εισήχθη την Κυριακή μετά από ατύχημα στο κτήμα της στο Γκλόστερσαιρ. Ερωτηθείς αν είχε πάρει κάτι για την πριγκίπισσα, ανέφερε: «Μόνο μερικές μικρές λιχουδιές από το σπίτι».

Ο βασιλιάς Κάρολος έστειλε «την αγάπη του και τις ευχές του στην πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση», ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ και ο ηγέτης των Εργατικών σερ Κιρ Στάρμερ έστειλαν επίσης τις ευχές τους.

Η πριγκίπισσα Άννα τραυματίστηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν βγήκε για περπάτημα στο κτήμα της και άλογα βρίσκονταν κοντά της. Μάλιστα, όπως μεταδίδει το βρετανικό μέσο δεν είναι σε θέση να ανακαλέσει τις λεπτομέρειες του τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής λόγω της διάσεισης που υπέστη. Έχει τις αισθήσεις της και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι το τέλος της εβδομάδας «ως προληπτικό μέτρο για παρακολούθηση» ανέφερε ανακοίνωση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ τη Δευτέρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κλείδωσε η τριπλέτα φον ντερ Λάιεν, Κόστα, Κάλας για Κομισιόν, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και εξωτερικές σχέσεις της ΕΕ

Φρέντη Μπελέρης: Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών - Παραμένει κρατούμενος μέχρι τον Οκτώβριο

Πόλεμος Δούκα - Ανδρουλάκη για την ημερομηνία της εκλογής στο ΠΑΣΟΚ: «Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr