Βρετανία: Ο Χάρι αποκαλύπτει σε νέο βίντεο πώς αντέδρασε μετά τον θάνατο της Νταϊάνα

Βρετανία: Ο Χάρι αποκαλύπτει σε νέο βίντεο πώς αντέδρασε μετά τον θάνατο της Νταϊάνα

Σε νέο συγκινητικό βίντεο, ο δούκας του Σάσεξ εξομολογείται τα συναισθήματα που τον κυρίευσαν όταν έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 12 ετών

harry_video
Ανοίγοντας την καρδιά του για τον αιφνίδιο θάνατο της μητέρας του το 1997, ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι, αναφέρει σε νέο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα συναισθήματα που βίωνε ως ορφανό παιδί.

Ο 39χρονος «αντάρτης» των βρετανικής βασιλικής οικογένειας Χάρι, ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του στη Φλόριντα των ΗΠΑ, ισχυρίζεται πως μετά τον αιφνίδιο χαμό της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, κλείστηκε στον εαυτό του.

Στο βίντεο του κοκκινομάλλη δευτερότοκου γιου του Βασιλιά Καρόλου της Βρετανίας, αποκαλύπτει τα συναισθήματα που τον είχαν κυριεύσει σε τρυφερή ηλικία προκαλώντας συγκίνηση στους θεατές.

Prince Harry opens up about pain of losing his mother Diana in new emotional video
Κλείσιμο


Ο Χάρι, που είναι παγκόσμιος πρεσβευτής για το Scotty’s Little Soldiers, οργανισμό που στηρίζει νέους που έχασαν τους γονείς τους στον στρατό, υποστηρίζει ότι αισθανόταν απέραντη θλίψη, τονίζοντας πόσο ανακουφίζεται κανείς όταν μοιράζεται τον πόνο του για να απαλύνει.

Αναφερόμενος στη δική του εμπειρία με την απώλεια της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όταν ήταν μόλις 12 ετών, ο Χάρι παραδέχεται ότι δεν μπορούσε να εκφράσει τα συναισθήματά του και τελικά αποφάσισε να κάνει ψυχοθεραπεία.

Το συναισθηματικά φορτισμένο βίντεο γυρίστηκε τον περασμένο Μάιο, όταν επισκέφτηκε για τελευταία φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Μιλήστε για τη θλίψη σας, αλλιώς θα σας 'τρώει' μέσα σας», λέει, μεταξύ άλλων, στο σχετικό βίντεο ο Χάρι, ο οποίος γνωρίζει καλά πώς είναι να μεγαλώνεις ορφανός από τον έναν γονιό.

«Είναι τόσο εύκολο ως παιδί να σκέφτεσαι να πείσεις τον εαυτό σου… ότι το άτομο που έχασες σε θέλει ή πρέπει να είσαι λυπημένος όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποδείξεις ότι του λείπεις. Αλλά μετά υπάρχει αυτή η συνειδητοποίηση ότι, όχι, πρέπει να θέλουν να είμαι ευτυχισμένος», λέει χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Καμπανάκι Στουρνάρα για τα ακίνητα - Δυσανάλογες οι τιμές σε σχέση με τους μισθούς, δύσκολη η απόκτηση α' κατοικίας

Πολυετείς καθείρξεις για Κουτσολιούτσους και συνεργάτες - Οι ποινές που επιβλήθηκαν στην υπόθεση της Folli Follie


Έρευνα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ για τους χειρισμούς Πυροσβεστικής και Λιμενικού στην Ύδρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης