Κολομβία: 56χρονος σκοτώθηκε σε συντριβή μικρού αεροσκάφους - Είχε επιζήσει σε άλλο αεροπορικό ατύχημα το 2021

Κολομβία: 56χρονος σκοτώθηκε σε συντριβή μικρού αεροσκάφους - Είχε επιζήσει σε άλλο αεροπορικό ατύχημα το 2021

Νεκρός και ο 52χρονος συγκυβερνήτης - Το αεροσκάφος έπεσε σε αγρόκτημα σε πόλη της βορειοδυτικής Κολομβίας

plane_crash_colombia
Τη ζωή τους έχασαν ένας 56χρονος δικηγόρος και ακόμα ένα άτομο, 52 ετών όταν το μικρό αεροσκάφος που καθοδηγούσαν, συνετρίβη στην πόλη Juan de Acosta, στη βορειοδυτική Κολομβία. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο 56χρονος, ονόματι Όσκαρ Μαρίν, είχε γλιτώσει πριν από τρία χρόνια, σε ένα άλλο αεροπορικό ατύχημα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο Μαρίν πετούσε το αεροσκάφος σε χαμηλό ύψος, προσπαθώντας να επιστρέψει σε μια αερολέσχη, από την οποία είχε απογειωθεί, λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Τότε, φέρεται να έχασε τον έλεγχο, με συνέπεια το αεροσκάφος να καταλήξει μέσα σε ένα αγρόκτημα.



Κλείσιμο
Ο 56χρονος, ο οποίος δίδασκε επίσης σε πανεπιστήμιο, ήταν γνωστός για τις τακτικές πτήσεις του στη βορειοδυτική κολομβιανή επαρχία Atlántico κοντά στην Καραϊβική.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως είχε γλιτώσει το θάνατο τον Ιανουάριο του 2021, όταν το μικρό αεροσκάφος που οδηγούσε τότε, συνετρίβη σε ένα σπίτι στην πόλη Κοπακαμπάνα, 13 μίλια βόρεια του Μεντεγίν.

Ο Μαρίν συνοδευόταν από άλλο ένα άτομο για μια πτήση στην κοιλάδα Aburrá, έχοντας απογειωθεί από το αεροδρόμιο Olaya Herrera στο Μεντεγίν. Ωστόσο, ειδοποίησε μετά από λίγο τον πύργο ελέγχου ότι επρόκειτο να επιστρέψει λόγω μηχανικής βλάβης.

Στη συνέχεια, έλαβε εντολή να ανεβάσει το αεροσκάφος στα 6.500 πόδια για να προετοιμαστεί για προσγείωση στο αεροδρόμιο, όμως έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στη στέγη ενός σπιτιού. «Είναι σα να ξαναγεννήθηκα, πρόκειται για μια ευκαιρία που μου έδωσε η ζωή» είχε πει τότε.


Ειδήσεις σήμερα:

«Τη χτυπούσε, ήταν μονίμως μελανιασμένη κι εκείνη τον κάλυπτε» λέει γειτόνισσα της 40χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Κερατσίνι

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις ανά πεδίο - Χαμηλές επιδόσεις σε τρία μαθήματα


Όλο το υπόμνημα της Πολυζωγοπούλου: «Μου έριχνε νερό στο πρόσωπο για ξεπλυθούν τα αίματα πριν με πάει στο νοσοκομείο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης