Κάνιε Γουέστ: Στη Ρωσία ο ράπερ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ

Κάνιε Γουέστ: Στη Ρωσία ο ράπερ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ

Ο Κάνιε Γουέστ φέρεται να έκανε ανάρτηση στον ρωσικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης VK την Κυριακή λέγοντας: «Γεια σου, Μόσχα»

kanie_bbc
Τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν την Κυριακή ότι ο Αμερικανός ράπερ και παραγωγός Κάνιε Γουέστ επισκέπτεται τη Μόσχα.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Κάνιε Γουεστ, ο οποίος πλέον υιοθετεί το όνομα Ye, έφτασε στη Μόσχα σε ιδιωτική επίσκεψη, σύμφωνα με την ομάδα προώθησης επωνυμίας του Ρώσου σχεδιαστή Gosha Rubchinskiy, τον επικεφαλής του σχεδιασμού της μάρκας μόδας Yeezy του ράπερ.

Ο ίδιος ο Γουέστ φέρεται να έκανε ανάρτηση στον ρωσικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης VK την Κυριακή λέγοντας: «Γεια σου, Μόσχα», σύμφωνα με το κρατικό μέσο ενημέρωσης RIA Novosti. Ωστόσο, ο λογαριασμός του στο VK δεν έχει επαληθευτεί.

Η επίσκεψη, που δεν έχει επιβεβαιωθεί από όλα τα ΜΜΕ, θα καταστήσει τον Γουέστ το πρώτο διάσημο πρόσωπο των ΗΠΑ που επισκέπτεται τη Ρωσία, μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022.

Αρκετά βίντεο έχουν εμφανιστεί στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης που υποτίθεται ότι δείχνουν τον Γουέστ και τους φρουρούς ασφαλείας του στη Μόσχα, αλλά ο ίδιος δεν είναι σαφώς αναγνωρίσιμος στα πλάνα.

Η μουσική παραγωγός Yana Rudkovskaya δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνει την πλάτη του Γουέστ, καθώς μπαίνει σε ένα δωμάτιο ακολουθούμενος από την ασφάλεια.

Η ίδια ανέφερε: «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, αύριο αυτός και η ομάδα θα πάνε να δουν το στάδιο Λουζνίκι». Η μουσική παραγωγός πρόσθεσε ότι «ελπίζει» ότι κάποια μέρα θα εμφανιστεί εκεί, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Το στάδιο Λουζνίκι δήλωσε στα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για συναυλία του Κάνιε Γουέστ που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα, ενώ το TASS κάνει λόγο για «ψευδείς μαρτυρίες» που κάνουν λόγο για τυχόν συναυλιακή του εμφάνιση εκεί.


Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ: Ήδη πέντε οι υποψήφιοι, το σκέφτονται «σοβαρά» η Διαμαντοπούλου και η Γιαννακοπούλου

Πάτρα: Γνωρίζω εδώ και τρία χρόνια ότι είναι ομοφυλόφιλος, αυτός μου επιτέθηκε, ισχυρίζεται ο πατέρας του 15χρονου

«Να μοιραστούν τα Γλυπτά με την Ελλάδα», λέει ο πρώην επικεφαλής του Βρετανικού Μουσείου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης