ΗΠΑ: Η Τζιλ Μπάιντεν ποζάρει στη Vogue στηρίζοντας ένθερμα τον σύζυγό της - «Ο Τζο είναι το μοναδικό πρόσωπο για τη θέση», δηλώνει

ΗΠΑ: Η Τζιλ Μπάιντεν ποζάρει στη Vogue στηρίζοντας ένθερμα τον σύζυγό της - «Ο Τζο είναι το μοναδικό πρόσωπο για τη θέση», δηλώνει

Η τηλεμαχία της 27ης Ιουνίου πυροδότησε μια συζήτηση σχετικά με το εάν ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πρέπει να παραμείνει υποψήφιος των Δημοκρατικών

τζιλ
Aδιαμφισβήτητα, είναι η καλύτερη επικοινωνιολόγος του συζύγου της κι αυτό φαίνεται στα δύσκολα. Η Τζιλ Μπάιντεν, για μία ακόμα φορά, υπερασπίζεται με θέρμη τον 81χρονο Δημοκρατικό σύζυγό της, ύστερα από την πρώτη τηλεμαχία της περασμένης εβδομάδας με την κακή επίδοση του Τζο έχοντας απέναντί του τον Ντόναλντ Τραμπ να εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού ποζάροντας για το εξώφυλλο του τεύχους Αυγούστου. Η Τζιλ κοιτάζει προς τα επάνω με τον βετεράνο φωτογράφο μόδας Norman Jean Roy να την απαθανατίζει, σχολιάζει το CNN.

Η συνέντευξή της έγινε πριν από την καταστροφική τηλεμαχία στο αμερικανικό δίκτυο στην Ατλάντα αλλά πριν από τη δημοσίευση ανανεώθηκε το περιεχόμενο της μέσω τηλεφώνου.

«Η τηλεμαχία της 27ης Ιουνίου πυροδότησε μια συζήτηση σχετικά με το εάν ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πρέπει να παραμείνει υποψήφιος των Δημοκρατικών. Η δρ. Τζιλ Μπάιντεν υπερασπίστηκε τον σύζυγό της και στάθηκε δίπλα του», αναφέρει η σημείωση του συντάκτη στην αρχή της συνέντευξης.

Κλείσιμο
«Ότι κι αν συμβεί τις επόμενες εβδομάδες και τους μήνες από τώρα έως την κάλπη του Νοεμβρίου, η δρ. Τζιλ Μπάιντεν θα παραμείνει ο στενότερος και πιο έμπιστος συνεργάτης του Αμερικανού προέδρου», προσθέτει.

Επιλέγοντας ένα κρεμ φόρεμα με την υπογραφή του διάσημου Αμερικανού σχεδιαστή Ralph Lauren, στις δημιουργίες του οποίου έχει μεγάλη αδυναμία, η Τζιλ Μπάιντεν, πόζαρε για μία ακόμη φορά στο εξώφυλλο της Vogue από τότε που ο σύζυγός της Τζο Μπάιντεν πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου το 2020.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)



Στην πρώτη τηλεμαχία των δύο μονομάχων, Τραμπ και Μπάιντεν, ο Δημοκρατικός πρόεδρος ξεκίνησε κάποια στιγμή να τραυλίζει, μετά πάγωσε και όταν επανήλθε, άρχισε να μιλάει για την πανδημία της νόσου COVID. Ήταν μία δύσκολη στιγμή...για τον ίδιο, την οικογένειά του όπως και για το Δημοκρατικό Κόμμα.

«Ο Τζο Μπάιντεν δεν θα αφήσει αυτά τα 90 λεπτά να καθορίσουν τα τέσσερα χρόνια που είναι πρόεδρος», υπογραμμίζει η Τζιλ Μπάιντεν ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του συζύγου της ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του διεκδικώντας μία δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

«Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε... Ο Τζο θα κάνει πάντα ότι καλύτερο για τη χώρα», επισημαίνει η Τζιλ που ανέκαθεν βρισκόταν βράχος στο πλευρό του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post, eίναι η τρίτη φορά που η Τζιλ Μπάιντεν εμφανίζεται σε εξώφυλλο του περιοδικού Vogue.

Τον Νοέμβριο του 2022, όταν η κόρη του Χάντερ Μπάιντεν, Ναόμι, παντρεύτηκε στον Λευκό Οίκο, η Vogue φωτογράφισε την «πρώτη κυρία» και την εγγονή της στις γαμήλιες εκδηλώσεις.

Στο δεύτερο εξώφυλλο, πόζαρε αγκαλιά με την εγγονή της.

«Στο τρίτο εξώφυλλο όμως, μοιάζει περισσότερο με σύμβολο. Η πόζα και η εμφάνισή της, για να μην αναφέρουμε το χρώμα του φορέματός της, θυμίζουν θρησκευτικούς πίνακες αγίων που κοινωνούν με την ανώτερη δύναμή τους: επιλεγμένες, αλλά υποταγμένες σε ένα κάλεσμα που απαιτεί να αφήσουν στην άκρη τις δικές τους ανάγκες. Δύο μικρές μπλε σφαίρες, δημιουργίες της κοσμηματοπώλη από το Λος Άντζελες, Irene Neuwirth, που φτιάχνει κοσμήματα με υπερφυσική λάμψη, δίνουν φως στα αυτιά της, αναδεικνύοντας τα μπλε μάτια της», όπως γράφει η Washington Post.

H δεύτερη σύζυγος του 81χρονου προέδρου των ΗΠΑ αναφέρθηκε επίσης και στα πιο καυτά ζητήματα των εκλογών, όπως την οικονομία, τα αναπαραγωγικά δικαιώματα και την κατάσταση της ίδιας της δημοκρατίας.

«Θα αποφασίσουμε για το μέλλον μας», λέει για τις γυναίκες ψηφοφόρους, ίσως την δεξαμενή των ψηφοφόρων που θα παίξει καταλυτικό ρόλο για την ανάδειξη του νικητή.

«Ο Τζο δεν είναι μόνο το σωστό πρόσωπο για τη θέση, είναι το μοναδικό πρόσωπο για τη θέση....» , υποστήριξε μεταξύ άλλων, η Τζιλ, ο φύλακας - άγγελος του Δημοκρατικού προέδρου των ΗΠΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Γκάβιν Νιούσομ: Ο 56χρονος κυβερνήτης της Καλιφόρνια που θέλουν οι Δημοκρατικοί να αντικαταστήσει τον Μπάιντεν

Τουρκία: Ατύχημα σε κυλιόμενη σκάλα στο μετρό της Σμύρνης με 11 τραυματίες - Δείτε βίντεο

Νίκος Καρβέλας: Άνοιξε κανάλι στο Youtube και ζητά να γκρεμιστούν οι εκκλησίες για να καταπολεμηθεί η φτώχεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης