Μαυροβούνιο: Δύο νεκροί από τις σφοδρές καταιγίδες

Ένας εργάτης έχασε τη ζωή του όταν κατέρρευσε ένας γερανός ενώ ένας ακόμη άφησε την τελευταία του πνοή όταν έπεσε κεραυνός σε γήπεδο γκολφ

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα στο Μαυροβούνιο, από τις σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν πολλές χώρες των Βαλκανίων.

«Ένας εργάτης έχασε τη ζωή του όταν κατέρρευσε ένας γερανός στην παραθαλάσσια πόλη Κάνι», ανέφερε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι το θύμα βρισκόταν πάνω στον γερανό. Άλλος ένας άνθρωπος πέθανε όταν έπεσε κεραυνός σε γήπεδο γκολφ. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα επιβεβαιωθούν από τη νεκροψία-νεκροτομή.

Πολύ ισχυρές καταιγίδες έπληξαν τη Σλοβενία, την Κροατία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο, αφήνοντας στο πέρασμά τους ξεριζωμένα δέντρα και τεράστια μποτιλιαρίσματα.


Οι Αρχές του Μαυροβουνίου έκαναν λόγο για «τεράστιες» ζημιές, κυρίως στο λιμάνι του Μπαρ, όπου κατέρρευσε ένας γερανός, χωρίς να αναφερθούν θύματα. Οι καταιγίδες έφτασαν μετά το κύμα καύσωνα και τις πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή τις προηγούμενες ημέρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Γιατί παραιτήθηκαν πάνω από 200 υποψήφιοι βουλευτές - Μέτωπο Αριστεράς και Μακρόν για να μην κερδίσει η Λεπέν

Coldplay: Ενθουσιασμένοι οι Έλληνες με το νέο τους βιντεοκλίπ στο Ηρώδειο - Σας ευχαριστούμε, γράφουν

Εξαντλημένοι πυροσβέστες ξαπλωμένοι στο χώμα για να ξεκουραστούν από τη φωτιά στην Κερατέα - Η φωτογραφία που έχει γίνει viral
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr