ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ζακ Φρέιταγκ: «Γάζωσαν» πρώην αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων στη Νότια Αφρική - Ήταν άνεργος, είχε μπλέξει με ναρκωτικά

Ζακ Φρέιταγκ: «Γάζωσαν» πρώην αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων στη Νότια Αφρική - Ήταν άνεργος, είχε μπλέξει με ναρκωτικά

Η σορός του φέρει τραύματα από «πολλές σφαίρες» - Τον είδαν τελευταία φορά με έναν «μυστηριώδη άνδρα», τον έψαχναν από τα μέσα Ιουνίου

jacques-freitag-xr
Νεκρός με τραύματα από σφαίρες βρέθηκε ο πρώην αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων Ζακ Φρέιταγκ, σε χωράφι στη Νότια Αφρική, δύο εβδομάδες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του.

Ο πρώην αθλητής, καθώς είχε αποσυρθεί όπως επισημαίνει η Sun, χάθηκε πριν από μερικές εβδομάδες αφού επισκέφθηκε το σπίτι της μητέρας του στο Bronkhorstpruit, λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του.

jacques-freitag__1_


Κλείσιμο
Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το κάποτε χρυσό αγόρι του αθλητισμού της Νότιας Αφρικής δεν είχε δουλειά ενώ πάλευε με τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με αναφορές από τοπικά μέσα, ένας μυστηριώδης άνδρας- όπως τον χαρακτηρίζουν- συνάντησε το θύμα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, την ημέρα που πήγε στη μητέρα του. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός.

Η αδερφή του, Chrissie Lewis, είχε κάνει αναρτήσεις το περασμένο διάστημα σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν, αφού είχε να δώσει σημάδια ζωής από τις 12 Ιουνίου.

face1


«Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο αδερφός μου Jacques Freitag αγνοείται. Τελευταία φορά εθεάθη ζωντανός στις 12 Ιουνίου. Τον άφησαν στο Booysens, στην Pretoria West», είχε γράψει στις 26 Ιουνίου, σε μια ανάρτηση στο Facebook, βάζοντας και τον αριθμό του τηλεφώνου της για όποιον είχε πληροφορίες ώστε να επικοινωνήσει μαζί της.

afriki


Η σορός του βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2/7) φέροντας πολλαπλά τραύματα από σφαίρες, δίπλα στο νεκροταφείο Zandfontein στην Pretoria West.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νότιας Αφρικής, ταξίαρχος Brenda Muridili, επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας πυροβολήθηκε πολλές φορές, επομένως αντιμετωπίζει την υπόθεση ως δολοφονία.

Jacques Freitag - 2002

jacques-freitag__2_
jacques-freitag__3_


Ποιος ήταν ο Ζακ Φρέιταγκ

Ο Φρέιταγκ ήταν τέσσερις φορές πρωταθλητής στη Νότια Αφρική στο άλμα εις ύψος, κατέχοντας το εθνικό ρεκόρ με επίδοση 2,38 μέτρα που σημείωσε σε έναν αγώνα το 2005.

Οι επιδόσεις του:

wiki
wikii


Το 2003 έκανε 2,35 μέτρα στο Stade de France του Παρισιού για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IAAF, βάζοντας το όνομά του στον παγκόσμιο χάρτη.

Αποσύρθηκε από τον αθλητισμό το 2013 και λέγεται ότι κοιμόταν στους δρόμους αφού δεν μπορούσε να κρατήσει μια δουλειά πλήρους απασχόλησης.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Γιατί παραιτήθηκαν πάνω από 200 υποψήφιοι βουλευτές - Μέτωπο Αριστεράς και Μακρόν για να μην κερδίσει η Λεπέν

Coldplay: Ενθουσιασμένοι οι Έλληνες με το νέο τους βιντεοκλίπ στο Ηρώδειο - Σας ευχαριστούμε, γράφουν

Εξαντλημένοι πυροσβέστες ξαπλωμένοι στο χώμα για να ξεκουραστούν από τη φωτιά στην Κερατέα - Η φωτογραφία που έχει γίνει viral
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης