Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στο Ισραήλ: Δύο τραυματίες, ο ένας σοβαρά

O δράστης «εξουδετερώθηκε» - Ερευνάται εάν η επίθεση ήταν τρομοκρατική

Δύο νεαροί άνδρες τραυματίστηκαν σήμερα σε επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο της πόλης Καρμιέλ στο Βόρειο Ισραήλ.

Σύμφωνα με τους Τimes of Israel, ο δράστης της επίθεσης «εξουδετερώθηκε» και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Galilee Medical Center στη Ναχαρίγια. Η κατάσταση του ενός από αυτούς κρίνεται σοβαρή, ενώ το δεύτερο άτομο τραυματίστηκε ελαφρά.



Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, οι Αρχές υποψιάζονται ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, αν και ακόμα δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τα κίνητρα του δράστη.


Η Magen David Adom (MDA), η υπηρεσία πρώτων βοηθειών του Ισραήλ, ανακοίνωσε ότι μετέφερε δύο άνδρες 20 ετών στο νοσοκομείο Γαλιλαία στη Ναχαρίγια. Ο ένας εξ αυτών βρίσκεται «σε κρίσιμη κατάσταση και γίνονται προσπάθειες ανάνηψης», ενώ ο άλλος «έχει τις αισθήσεις του» αν και βρίσκεται «σε σοβαρή κατάσταση».

«Είδα δύο τραυματίες, άνδρες περίπου 20 ετών, να κείτονται κοντά σε πάγκους φέροντας διεισδυτικά τραύματα», δήλωσε ο Ραν Μόσκοβιτς, τραυματιοφορέας της MDA.

Βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης και μεταδόθηκαν από την ισραηλινή τηλεόραση δείχνουν αυτό που μοιάζει να είναι το σημείο όπου εξαπολύθηκε η επίθεση, σε ένα εμπορικό κέντρο. Σε αυτά διακρίνεται η σιλουέτα ενός άνδρα που κείτεται μπρούμυτα στο έδαφος και ενός άλλου ξαπλωμένου στην πλάτη με ίχνη αίματος κοντά τους.



Ειδήσεις σήμερα:

«Σχεδόν αποκοιμήθηκα στη σκηνή» η νέα εξήγηση Μπάιντεν για τα καταστροφικά 90 λεπτά του ντιμπέιτ

Πώς ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου 121 άνθρωποι στην Ινδία - «Το πλήθος έτρεχε να αγγίξει τα πόδια ιεροκήρυκα»

Αυγενάκης για την επίθεση σε υπάλληλο στο Ελ. Βενιζέλος: «Δεν υπήρξε χειροδικία, του πήρα το τηλέφωνο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr