Delta Airlines: Εκτροπή πτήσης στο JFK επειδή σέρβιρε στους πελάτες χαλασμένο φαγητό

Delta Airlines: Εκτροπή πτήσης στο JFK επειδή σέρβιρε στους πελάτες χαλασμένο φαγητό

Η πτήση με 277 επιβάτες εκτελούσε το δρομολόγιο από Ντιτρόιτ προς Ολλανδία όταν διαπιστώθηκε ότι ένα μέρος του γεύματος είχε αλλοιωθεί – Τι αναφέρει η εταιρεία

delta_airlines
Σε αναγκαστική εκτροπή πτήσης από το Ντιτρόιτ προς το Άμστερνταμ προχώρησε η Delta Airlines, που προσγείωσε το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο JFK νωρίς το πρωί της Τετάρτης επειδή σέρβιρε στους πελάτες χαλασμένο φαγητό.

Η πτήση 136 της Delta με 277 επιβάτες εκτελούσε το δρομολόγιο από το Ντιτρόιτ προς την Ολλανδία, όταν διαπιστώθηκε ότι μέρος του φαγητού που σερβιρίστηκε κατά τη διάρκεια του γεύματος ήταν αλλοιωμένο. Η προσγείωση έγινε με ασφάλεια γύρω στις 4 το πρωί.

Ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο και περιέθαλψαν 12 επιβάτες, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης.

Μέχρι στιγμής ασαφές παραμένει πόσοι από τους 277 επιβάτες έφαγαν το χαλασμένο φαγητό.

Κλείσιμο
Η Delta διερευνά τον τρόπο με τον οποίο αλλοιώθηκε το φαγητό, ενώ σε ανακοίνωσή της αρνείται ότι έχει κάποια σχέση με την υπόθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έγινε εκτροπή της πτήσης «στο JFK της Νέας Υόρκης νωρίς το πρωί της Τετάρτης, αφού διαπιστώθηκε ότι ένα μέρος του γεύματος που προσφερόταν κατά τη διάρκεια της πτήσης ήταν χαλασμένο. Ιατρικά συνεργεία ήταν επί τόπου για να συναντήσουν το αεροσκάφος και να περιθάλψουν τυχόν πληγέντες επιβάτες και μέλη του πληρώματος. Οι ομάδες της Delta θα εργαστούν άμεσα για να συγκεντρώσουν πληροφορίες σχετικά με το πώς συνέβη το περιστατικό. Αυτή δεν είναι η υπηρεσία για την οποία είναι γνωστή η Delta και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από τους πελάτες μας για την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση στα ταξίδια τους».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης