ΗΠΑ: Εκπαιδευτικοί και κολλητές φίλες έκαναν σεξ με ανήλικους και κινδυνεύουν με φυλάκιση 25 ετών

ΗΠΑ: Εκπαιδευτικοί και κολλητές φίλες έκαναν σεξ με ανήλικους και κινδυνεύουν με φυλάκιση 25 ετών

O σύζυγος της μίας, όταν έγινε γνωστή η δίωξη, έγραψε στα social media «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω»

ekpaideftikoi-ipa
Αντιμέτωπες με την κατηγορία της σεξουαλικής συνέρευσης με μαθητές την περίοδο που εργάζονταν σε σχολείο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ βρίσκονται δύο εκπαιδευτικοί που είναι και κολλητές φίλες.

Η Ράιλι Γκρίσον και η Μπρούκλιν Σούλερ που εργάζονταν σε σχολεία της Καλούν Σίτι κατηγορούνται ότι συνευρέθηκαν με μαθητές την περίοδο από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι τον Ιανουάριο του 2022.

ekpaideftikoi-ipa2


Σύμφωνα με τη δικογραφία η Γκρίσον έκανε σεξ με δύο διαφορετικά αγόρια κάπου ανάμεσα στις 29 Οκτωβρίου 2021 και τις 3 Ιανουαρίου 2022 ενώ η Σούλερ κατηγορείται ότι έκανε το ίδιο με έναν άλλο μαθητή την ίδια περίοδο.

Όπως προέκυψε η Γκρίσον ήταν παράνυφος της Σούλερ στον γάμο της τον Νοέμβριο του 2022, λίγους μήνες μετά τις φερόμενες ανάρμοστες σχέσεις με μαθητές ενώ το ίδιο συνέβη και στον γάμο της πρώτης τον Οκτώβριο του 2023.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Σούλερ φέρεται να έχει, πάντως, πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Αντίθετα ο σύζυγος της Γκρίσον όταν έγινε γνωστή η δίωξη, στις 28 Ιουνίου, έκανε ανάρτηση στα social media στην οποία έγραψε «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω».

ekpaideftikoi-ipa3
ekpaideftikoi-ipa4


Οι δύο γυναίκες αρχικά κρατήθηκαν σε φυλακή αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση ενώ σε περίπτωση που καταδικαστούν αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης 25 ετών και πρόστιμο έως 100.000 δολάρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκόβει τα σενάρια απόσυρσης ο Μπάιντεν - «Κανένας δεν με διώχνει, δεν φεύγω»

Νέα πρόκληση από τον Ράμα με την απογραφή της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία

Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του στο γλέντι για την κουρά των προβάτων στο Λασίθι - Παραδόθηκε ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης